02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Nevydarena dovolenka ~ Recenzia hotela Maxima Bay (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nevydarena dovolenka
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2019
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:04.10.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Myslim, ze hotel Maxima Bay by nemal byt v ponukach CK. Nesplna poziadavky hotela so 4*. Bola celkova nespokojnost v hoteli. Ceski dovolenkari z Exim spisali peticiu, mali sme byt prestahovani ale nic z toho nebolo. Po 2 dnoch zapli el. prud.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel Maxima Bay je vzdialeny 3-4 km od mesta Özdere. V okoli hotela nie su moznosti prechazky len cez park, ziadna promenada popri mori. Vyhlad z balkona na stavenisko, cesta pred nim plna vody a bahna.
Ubytovanie:
Hotel ma udajne financne problemy, izby sice priestranne, aj denne upratovane, ale prve 2 dni vypinali elektrarne el. prud, nakolko vraj hotel neplati elektrarnam, tiez ani voda netiekla nemohli sme sa osprchovat. Byvali sme na 6. poschodi, tak sme museli peso chodit na prízemie lebo nefungovali ani vytahy. V inych hoteloch su dochodcovia ubytovani na 1-2 poschodi a mladi vyssie nie opacne ako v Maxima Bay.
Služby:
Upratovanie pravidelne ale strava nechutna, nedalo sa to jest. Vedia dobre robit torty s lahodnymi plnkami, no len sladkosti kazdy den nejem.
Šport a zábava:
Ziadny kulturny ani sportovy program, v mori voda velmi studena, v bazenoch mozno o 2C teplejsie. Ked bagrovali na mieste terajsich 4 stavieb, natrafili na horuci pramen, ktory cez ruru nasmerovali do mora, vytvorili mini jazierko s termalnou zelezitou vodou, ohradene skalami kde sme sa viaceri chodili vyhrievat, pristup k nemu je velmi stazeny, po skalach sa smyka, treba opatrne, je to len docasne riesenie.
Stravovanie:
Velmi nechutne, nedalo sa to jest. Rozne upravena zelenina, mäso denne mlete, vo forme roznych tvaroch/valceky, gulicky placky/ stale to iste, na chuti bolo citit, ze nie je cerstve. Kura len 1x za 14 dni, aspon ze ryby spravili-zväcsa pecene, tie boli dobre. Ovocie/hrozno, slivky, melon cerveny, jablka/
Pláž:
Plaz pomerne cista, do vody zly pristup, voda v mori velmi studena, lehatok bolo dost v septembri, nebolo treba obsadzovat vopred.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Lydia Varch
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela