02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Skvelá dovolenka ~ Recenzia hotela Venosa Beach resort & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvelá dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúci hotel s kvalitnými službami, skvelá strava a predovšetkým ubytovanie, krásny areál v nádherne čistom prostredí.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Nová rozvíjajúca sa turistická lokality, trochu mimo diania, avšak dostupnosť rušného letoviska Didim Altinkum 5 km, prostredníctvom mikrobusov ( dolmuše) za 2 TL = cca 90 centov. Jazdia každých 15 - 20 minút. Pobyty odporúčam predovšetkým pre rodiny s deťmi a samozrejme pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kľudnú dovolenku.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Moderná architektúra dýcha na vás na každom kroku,veľké izby s nádherným výhľadom na more, príkladná čistota, komfortné vybavenie, široké pohodlné postele, wifi na izbe, bezplatné používanie trezoru. Každodenné menenia prádla a plážových osušiek samozrejmosťou.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Čistý krásny bazén, až nezvyklá starostlivosť o čistotu v celom areáli, ochota a nasadenie obsluhujúceho personálu vzorná, krásne moderné priestory.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Celodenný program pre deti aj dospelých, vodne polo, futbal na krásnej starostlivo udržiavanej tráve, volejbal, šípky, streľba atď. Večer organizované zábavné tematické programy a samozrejme veľa hudby reprodukovanej i živej.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bohatý výber jedál po celý deň, veľa druhov podávaného ovocia a sladkostí, skvelý doplnkový stravovací program tureckých špecialít.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Čistá, lehátok a tieniacich zariadení dostatok, voda kryštálovo čistá, avšak hĺbka vody vo vyhradenej zóne nemusí každému vyhovovať, nakoľko dno je dostupné prakticky v celej vyhradenej zóne.Dno na okraji tvorí drobný štrk alebo štrkopiesok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Štefan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela