02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

The best holiday in Venosa ~ Recenzia hotela Venosa Beach resort & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:The best holiday in Venosa
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Moje celkové hodnotenie tohto úžasného hotela by som zhrnula do zopár prívlastkov a slovných spojení: krásny zvnútra aj zvonka, výborná starostlivosť o klientov, dobré služby či už ide o personál v jednotlivých reštauráciách a baroch, na recepcii alebo chyžné, vynikajúci animačný tím, veľa možností športového vyžitia, vždy čisté bazény a v neposlednom rade, veľmi dôležitá skutočnosť, super atmosféra počas celého pobytu. Samozrejme, odporúčam každému, kto chce zažiť skvelú dovolenku s nezabudnuteľnými zážitkami.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Pekné izby vybavené všetkým potrebným, nakoľko ide o "mladučký" hotel, nábytok a vybavenie je moderné, nové, pekné a nepoškodené. Izby sú priestranné a veľkosťou tak akurát :) Pravdaže, aj ostatná časť hotela vyzerá veľmi atraktívne.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Ako som už spomínala v celkovom hodnotení, službám v hoteli nie je čo vytknúť. Všetko na výbornú.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Čo sa týka športu, myslím, že by si mal určite každý prísť na svoje, nakoľko je veľký výber, či už pre mladších, ale aj pre tých skôr narodených. Chlapci a dievčatá z animačného tímu majú pre Vás širokú ponuku športov, zacvičiť si môžte vždy ráno morning gym, neskôr si zahrať šípky, zaskákať si v bazéne aquagym na skvelú hudbu a neskôr zahrať vždy vtipnú pool game, ponúknu Vám aj šípky zábavnou formou, prípadne vyskúšať bocciu so super animátorkou, vyblázniť sa na výbornom plážovom volejbale alebo si pobehať pri futbale, obe tieto loptové hry sú pod záštitou fajn chalanov, prípadne si formovať postavu na poobednom step aerobiku. Kto by si ešte stále nevybral, hotel disponuje aj tenisovými kurtami a tiež si môžte zahrať ping-pong. Špeciálne by som vyzdvihla ponuku vodných športov, pri ktorých zaručene zažijete odporúčanú dávku adrenalínu, ale samozrejme, aj vynikajúce zážitky a pocity. Kto má možnosť, určite odporúčam vyskúšať. Pokiaľ ide o zábavu, animačné programy či už počas dňa, ktoré som už spomínala a tiež večer, sú fajn, vtipné a často tanečné. Čo sa týka tanca, tiež sa naučíte super club dance, ktorý sa tancuje vždy ráno, keď začína program animátorov a následne ešte zopárkrát denne a tiež večerný program sa týmito tancami končí. Je to fajn zábava hlavne pre mladých.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola jednoznačne vynikajúca. Na výber na obed aj večeru vždy viac druhov mäsa, taktiež príloh - ryža, cestoviny, opekané zemiaky alebo zemiaky v šupke, dobré polievky, mne osobne veľmi chutila rajčinová so syrom, veľký výber zeleniny, rôznych zeleninových šalátov, mnoho druhov ovocia, na raňajky skutočne výborné palacinky, u nás podobné lievancom, vajcia na rôzne spôsoby (praženica, volské oko, varené vajce, chlieb vo vajíčku), veľký výber jogurtov, cereálií, pečiva, či už sladkého alebo slaného, výborné palacinky v slanom, ale aj sladkom prevedení, v Turecku nazývané gözleme, chutné koláčiky a veľa ďalších dobrôt.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž pekná, udržiavaná a čistá, je vidieť, že o okolie hotela je veľmi dobre postarané, o čom svedčí aj pláž pre d hotelom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela