02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kvalitná dovolenka ~ Recenzia hotela Palm Wings Beach Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kvalitná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Relatívne blízko nákupných možností v meste Didim - obchodná promenáda začína len 5min. chôdze od vchodu do hotelového areálu. Didim je mesto obsadené Angličanmi - platí sa všade librami, eurá v hotovosti zoberú v butikoch tiež, no nie sú tu tak v obehu ako libry. Tur. líry sa neoplatí vymieňať aj keď zmenární je tu dosť. Lírovú cenu sme s obchodníkmi delili automaticky 3 a mali sme cenu v eurách (výhodnejšie ako kurz 2,85 TL/€).
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Vo viladomoch vynikajúce ubytovanie, izby priestranné, čisté, elegantne zariadené, vysokoúčiná programovateľná klimatizácia na DO, priestranné balkóny, LCD SAT TV - len tur., angl., a nem. programy
Služby:
starstarstarstarstarstar
Wellness na dobrej úrovni, možnosti manikúr, pedikúr, masáží. Upratovanie každodenné s výmenou uterákov, obliečok, pokiaľ boli čiastočne zhodené na znak výmeny. Na recepcii ochota pomôcť. Stačilo nahlásiť, že na sprchovej ružici je menší problém s tesnením, kým sme boli na raňajkách vymenili za novú celú batériu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Slušne vybavené fitnes, bohatý celodenný animačný program - možnosť hrať tenis, st. tenis, pláž. voleybal, vodné športy. Kvalitné večerné animácie v amfiteátri - pozívali umelcov z vonku - napr. africkí akrobati atď. Každý večer hrala pri bazénoch do 24:00 živá hudba - k dispozícii 2 bary. Na 10min.chôdze od hotela je veľká DISCO v klube Meduza - najmä mladí - prevažne Angličania a solventnejší domáci...
Stravovanie:
Výborné možnosti vyskúšať celé spektrum tureckých špecialít. Raňajky boli pestré, každý deň s prípravou jedál aj priamo na platniach. Celý deň bolo vždy čo jesť - neskoré raňajky, potom hamburger, kebab, koláčiky, na obed sme boli snáď len raz... Nevldali sme toľko jesť... Využili sme takisto možnosť navštíviť a la carte reštauráciu - vybrali sme si indickú kuchyňu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pomerne malá, šírka na 3 rady lehátok, dĺžka cca 60m. Piesok na pláži jemný, pri vstupe do mora asi 5m štrkový pás, potom opäť jemný piesok. Plážový bar bol počas dňa stále k dispzícii. Nad more bolo od pláže vysunuté mólo s lehátkami - z neho sa schádzalo do vody reríkom. Nočná DISCO (od 24:00 - 02:00) bola každý večer tiež na tomto móĺe - bol tu aj discobar.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Rudolf
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela