02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

bezproblémová dovolenka ~ Recenzia hotela Palm Wings Beach Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:bezproblémová dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenku sme si celkom užili. Viac menej bolo dodržané všetko, čo sme od hotela očakávali. Klasická turecká AI dovolenka. Nič viac, nič menej.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza priamo na pláži. V okolí hotela sa nachádzali malé supermarkety so základnými potrebami. Ak chcete ísť nakupovať oblečenie alebo zažiť nejaký nočný život, mesto Kusadasi bolo vzdialené cca 30 min. jazdy s miestnym minibusom. Cena cca 3,- € osoba.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na 5 hviezdičkový hotel boli izby veľmi malé. V izbe sa nenachádzala žiadna skriňa v policami na ukladanie vecí. Je tam iba jedna skriňa s vešiakmi. Balkón bol primerane veľký 2 stoličky, jeden ministolík a sušiak na oblečenie.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Výmena uterákov a upratovanie izieb bez problémov každý deň. Služby recepcie a informačné stredisko bez problémov. Personál úslužný, nekonfliktný.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V rámci AI plážový volejbal a stolný tenis v cene. Neviem ako je to počas hlavnej sezóny ale animácie pre deti cez deň v septembri skoro žiadne, večer iba detská diskotéka.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
AI program fungoval bezproblémovo. Na raňajky bohaté bufetový stoly. Obedy trošku slabšie (málo mäsa)ale na druhej strane široký výber ovocia. Bohaté večere (hlavne jedlo dňa) formou bufetových stolov. Tam sa už nejaké to mäso objavilo. Okrem toho 3 bary, jeden pred vstupom na pláž a dva v areáli hotela pivo, víno a miestne alko nápoje a klasické nealko v cene AI. Desiata a olovrant medzi hlavnými jedlami formou bufetu - zmzrlina, hamburgre, hotdogy, hranolky a pod.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Klasická piesková s postupným vstupom do mora. More zakalené od piesku, v mori plávali trávy, ktoré zvykli popŕhliť tak, ako naša žihlava. V mori a na pobreží sa nachádzal veľký počet utopených včiel. Nebezpečné pre malé deti.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Pavol
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela