02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Celková spokojnosť ~ Recenzia hotela Palm Wings Beach Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celková spokojnosť
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:08.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
Po privítaní ako zo špatného filmu sa pobyt celkovo vydaril. Hotelový komplex na úrovni, služby taktiež. Animačné programy štandard posledných 10 rokov - nič čo by nadchlo.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza v tesnej blízkosti pláže , na oblasť Kusadasi celkom široká pláž, vhodné pre rodiny s malými deťmi. Vonkajšie okolie nič moc vcelku špinavá dedina Duvatlar s katastrofálnymi cestami či chodníkmi, pre jazdu s kočíkom nevhodné.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Slušné, na požiadanie nám personál dodal detskú postieľku, prekvapením bol TV s ČS programmi. Izba so samostatnou klímou,ktorá často nestíhala, na izbe trezor zdarma.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Do hotela sme dorazili cca o 6.00, 40 ludí bez delegáta renomovanej CK. Nekonečné čakanie na izbu u niektorých až do 16.30 hod bolo nedôstojné. Delegátka sa v hoteli objavila na druhý deň o 10.00 hod., keď si už každý zariadil čo potreboval. To nemusí chodiť vôbec ! Počas pobytu sme boli so službami hotela spokojný.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Beach volejbal , vodné pólo, aqva gym, zumba proste štandard posledných rokov - žiadna novinka. Z ampliónov neustále sa opakujúca hudba tytu "makarena" do zblbnutia.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Na vysokej úrovni. Každý si našiel všetko čo potreboval. Personál kuchyne ochotný, mali sme so sebou polročného vnuka, ktorému dali všetko čo mu na očiach videli.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekná, široká , piesková pláž, voda po pás cca 1OO metrov, nebolo nutné obutie do vody. Počas prvého týťdňa nás trápili nepríjemné trsy trávy, ale to je príroda, treba s tým počítať.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Ľubomír
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela