02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Veľká spokojnost ~ Recenzia Fortezza Beach Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Veľká spokojnost
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2018
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:18.09.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Mali sme skvelu vďaka hotelu aj vďaka personalu. Boli veľmi milí a slušní.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Nevýhoda je že je to 2 hodiny cesty ešte z letiska autobusom. Inak poloha výborná, hotel obklopený horami, krásne prostredie.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovaní sme boli v izbe deluxe, 5* hotel, my sme boli s izbou spokojni ale myslím že u nás by spĺňala izbu v 3* hoteli. Na izbe sme mali aj detskú postieľku hneď ako sme prišli, bola tam chladnička, bývali sme vo vilkach pred každou bol sukromny bazén.izba bola čistá, každý deň upratané, menili utekaky, posteľné prádlo menili každé 2 dní.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál bol milý, ochotný, z recepcie nás odviezli až na izbu aj s kuframi.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Nakoľko sme boli sme malým dieťaťom, športy sme veľmi nevyužívali, ale bola tam široká ponuka vodných športov, počas dňa bolo vodné pólo, aerobic... Tobogany. Je tam aj ihrisko pre deti krásne. Večer je disko pre deti, program pre dospelých a potom disko pre dospelých. Všetko bolo na veľmi dobrej úrovni, zabavili sme sa.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola výborná, veľký výber, nám chutilo takmer vsetko. Mali tam aj zvlášť jedlo pre deti ale to bolo každý deň to isté. Pre nás bolo jedlo obmienane, mali aj špeciálne večery, kedy robili navyše kebab, alebo rybie špeciality. Zelenina aj ovocie boli veľmi chutné všetko čerstvé a stále dopĺňali. Čašníci sa nezastavili, po každom menili obrusy na stoloch, umývali, hneď odnášali zbytočne taniere.vzdy sme si našli miesto na sedenie, aj detské stoličky boli.jedlo bolo naozaj top.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola krásna čistá, piesok bol len pri brehu, potom boli väčšie kamene,Okruhliaky,ale nijako zvlášť nám to nevadilo.pozvolny vstup. Vhodné pre deti mohli sa hrať aj na brehu.more naozaj cistucke,aj pláž, stále chodili a čistili, zbierali odpadky z košov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Barbora
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela