02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Recenzia ~ Recenzia Grand Hotel Ontur (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:23.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hneď na začiatku nás sklamala naša delegátka Jitka, toto je fakt neskutočná osoba. Je veľmi nesympatická, arogantná, absolútne nemá predpoklady na prácu delegátky, nerozumiem tomu ako ju mohli prijať na túto pozíciu, tá by podľa mňa (a podľa všetkých mojích spolucestujúcich) mohla maximálne tak robiť v hoteli umývačku riadu a nie delegátku. V autobuse nám oznámila, že ona býva ďaleko v Kusadasi, takže v podstate na nás kašle a uvidíme sa na schôdzke o 3 dni, lebo to jej prídu daľší turisti, tak aby nedaj Bože nerobila dve schôdzky a že do hotela s nami pôjde nejaká Turkyňa, takže kto nevie jazyky ma proste smolu a musí čakať 3 dní na VÁŽENÚ PANI JITKU, aby sa dozvedel od nej aj tak nepotrebné informácie. My ktorí sme mali šťastie a vieme po anglicky tak sme sa dozvedeli potrebné informácie v prvý deň sami a nepotrebovali sme na ne čakať 3 dni. Ďaľšie čo nás sklamalo bolo počasie, bolo tu veterno a hrozne zima, čo sme vôbec nečakali. Hotel hodnotím vcelku kladne, celkom pekný hotel s pekným zariadením, ale maximálne by som ho ohodnotila na 4 *. Určite ho nedoporučujem niekomu kto bol už na Tureckej riviére v 5* hotely to sa nedá porovnať.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza relatívne blízko od mestečka Cesme, kam sa dostanete dolmušom zhruba za 10 minút (cena je 2 eurá za osobu). Tu sa nachádza množstvo obchodíkov, reštavrácií a barov, ale pre toho kto by čakal, že si tu dobre a lacno nakúpi to bude sklamanie, pretože obchody su tu predražené a skoro všade majú pevné ceny, takže s vami skoro nikde nezjednávajú.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ak cestujete dvaja budete určite spokojní, ale pre 4 osoby rozhodne nepostačujúce. Bola to izba pre dvoch, do ktorej nám asi po 5 hodinách doviezli 2 prístelky, takže sme museli 8 dní vydržať v hrozne stiesnených podmienkach, navyše sme mali izbu nad Atrium Barom, kde sa pravidelne do 3 rána ožierali ruskí a poľskí turisti, takže ak budete mať možnosť si vybrať izbu určite si nevyberajte tu nad barom ak sa chcete aspoň ako tak vyspať. Čo sa týka zariedenia izby, tak to bolo celkom postačujúce, žiaden luxus nečakajte skôr je to taký šedý priemer.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personál bol veľmi ochotný. Jediné slabé miesto bola recepcia a nesympatický poslíčkovia. Inak zvyšný personál hodnotím veľmi kladne.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Žiaden šport a žiadna zábava. Animátori sú absolútne mimo, tí podľa mňa nevedia ani ako sa volajú nie to aby ešte bavili ľudí. Tie animačné pogramy večer no hrôza a cez deň to radšej ani nehodnotím, v tomto hotely sa pripravte na jednu veľkú nudu je to tam ako by tu skapal pes. To sa s ostatnými hotelmi v Turecku nedá ani porovnať. Jedna hviezda za milých a zábavných fotografov, s ktorými sa dalo celkom dobre pobaviť a zabaviť.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava celkom ušla, vždy sa dalo vybrať,ovocie bolo vynikajúce, neodporúčam však chodiť neskoro lebo veľmi nedokladajú. Mínus bolo, že jedlo bolo takmer vždy studené a v jedálni voľne lietajú vrabce a premávajú sa mačky a vonku jesť nedoporučujem, lebo tam strašne fúka.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jeden veľký otras. Strašne silný vietor, more doslova ľadové, po pár krokoch hlboké, pri vstupe ostré kamene, takže pre neplavcov a malé deti nevhodné. Nepochopili sme lehátka za 30 eur, keďže za celý náš pobyt tam nikto neležal, takže úplná zbytočnosť. Na pláži pri bare sa od dvoch podávalo občerstvenie (hranolky, pizza atď.) za to jediná hviezda.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Renáta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela