02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Nezabudnuteľná dovolenka ~ Recenzia hotela Belek Beach Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nezabudnuteľná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Vynikajúci rodinný hotel. V Turecku sme boli prvýkrát a vďaka tomuto hotelu určite nie poslednýkrát. Hotel je orientovaný prevažne na nemeckú klientelu (80 percent), čakajte teda príjemnú dovolenku. Dohovoríte sa rusky, nemecky, anglicky. Čo sa týka hotela - nemám jedinú výčitku. Budeme ho vždy s úctou a radosťou spomínať, máme nádherné spomienky. Páčil a zároveň nepáčil sa mi výlet do delfinária, kde vládli fotografi a všetko stálo nekresťanské peniaze. Z hodinového vystúpenia je tak polhodina venovaná belugám, mrožovi a delfínom, zbytok je šialený biznis fotografov a ich vďačných zákazníkov - rozšafných Rusov, ktorí neváhajú zaplatiť za smiešne minifotky dieťaťa na sedadle 15 dolárov a za fotky so zvieratami od 40 do 100 dolárov.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Neviem, čo by som mal o polohe napísať. Transfer z letiska a na letisko trval cca. 40 min., vyhovovalo mi to, chceli sme vidieť, ako žijú miestni ľudia.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Krásne, dostali sme izbu s výhľadom na susedný hotel a na pás zelene, na ktorý každé ráno a večer prilietalo kopec spievavcov. V izbe fungovalo všetko tak ako malo. Na úvod kopec darčekov - fľaša vína, misa plná ovocia, šilty, plážová taška, sada pre manikúru. Všetko čistučké, upravené. Voda nie je pitný, zuby si s ňou však umyjete bez problémov. V TV je dostatok programov z Astry 19.2. Na izbe som chytal WLAN sieť bez problémov, večer (keď bola určite väčšina hostí pripojená) som nameral cez speedtest 6/3 Mbit - to je veľmi slušné pripojenie. Na diaľku som pracoval bez jediného výpadku.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na vysokej úrovni. Personál je slušný, nevtieravý. Po oznámení poruchy elektronického zámku na dverách vstupu do našej izby som ani nestihol dojsť z recepcie na izbu a už ma čakal technik. Nie je na tom nič zvlástne, keby to nebolo o deviatej večer. Trvalo mu päť minút, kým to vymenil, super.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Nie sme športovci, k tomu neviem napísať nič z osobných skúseností. Videl som však tenisové kurty, futbalové ihrisko, basketbalové ihrisko, mini golf, parasailing, banány za člnmi, jachty, vodné skútre... Čo sa týka zábavy, všetko je zdarma - tobogány, lunapark, nafukovacie hrady a bludiská, trampolíny, mini zoo... Večerné programy majú väčšinou vysokú úroveň - akrobati z Číny, z Kene, scénky animátorov... Čakanie na program v amfiteátri väčšinou spríjemňujú premietaním rozprávok pre deti. Počas celého dňa sa starajú o zábavu animátori.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Pod taktovkou šéfkuchárov s mnohými oceneniami (niektoré si môžete pozrieť pri vstupe do hlavnej reštaurácie) je jednoducho jedlo pastvou pre oči a žalúdok. Čokoľvek som si nabral, som s chuťou aj zjedol. Ignorujem názory ľudí, ktorí tvrdia, že je jedlo v tomto hoteli časom jednotvárne, vždy si je z čoho vyberať. Nechápem, akú inú pestrosť jedál tí ľudia môžu mať doma, snáď sú to milionári, ktorým vozia jedlá aj z prstencov Jupitera. Zažili sme rybací deň, dni tureckej, či talianskej kuchyne - NA JEDNOTKU! Hladní neostanete prakticky počas 24 hodín. Raňajky, neskoré raňajky, obed, snack, večera, polnočná polievka, skoré raňajky, a la carté... Z pláže, či bazénov nemusíte chodiť do hlavnej reštaurácie, stačí Vám ísť v plavkách do snacku na šaláty, hamburgery, turecké palacinky, mäso, tony ovocia, prílohy a zákusky. Čo sa týka ovocia, ešte som sa ho snáď v živote toľko neojedol ako tam. Počas celého pobytu sme nemali žiadne črevné problémy. Manželka tvrdí, že víno, pivo a alkoholické miešané drinky sú tam fantastické. Ja môžem povedať, že som nemal najmenšiu núdzu o nealkoholický pitný režim.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je čistá, udržiavaná, piesok každý večer urovnávaný. Dostatok ležadiel. Automaty na nápoje, sprchy, umývače nôh, prezliekáreň, WC. Zhruba polovicu dňa je vstup do mora cez krátky pás kamienkov, ďalej je jemný piesok. Väčšinou však more vyplaví kamienky ďalej a umožní romantické kilometrové prechádzky bosými nohami. Ani my, ani naše deti sme s tým problém vôbec nemali. Vynikajúce mólo, z ktorého môžete skákať do vybláznenia. More občas trochu viac zavlní a z brehov už len počuť radostný výskot a čakanie na ďalšie, ešte väčšie vlny. Od rána do večera je prítomný plavčík, ktorý dozerá na Vašu bezpečnosť. V tejto oblasti okrem malých rýb nie je v mori nič - žiadne medúzy, ježe, koraly, či nebodaj žraloky. Takže do vody bez obáv. Oplávali sme sa do sýtosti, občas sa dalo šnorchlovať, aspoň pri kŕmení toho drobizgu - malých rybičiek...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Juraj G.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela