02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Skvelý hotel ~ Recenzia hotela Voyage Belek Golf and Spa (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvelý hotel
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:december 2009
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.01.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka v hoteli splnila všetky naše očakávania. Je to kvalitný hotel s výbornými službami, zasadený do nádherného, udržiavaného zeleného parku. Záhrada hotela je navrhnutá veľmi citlivo, so zmyslom pre detail. Určite si tu oddýchnete, je to nádherné miesto. Ak sa chystáte na výlety, odporúčame neďaleké Aspendos a Perge, prenajali sme si taxík na celý deň za 100 € a vyhli sme sa "povinným jazdám" cestovných kancelárií, ako sú predajne so zlatom, koženými výrobkami, atď. Ak máte záujem o nákupy, odporúčame jeden z nákupných centier v Antalyi (my sme boli v Deepo outlet shopping center), kde je oproti tradičným bazaarom oveľa lepší výber, kvalitnejší tovar, nižšie ceny a nikto Vás nenúti do nákupu. Taktiež sa vyhnete zjendávaniu, čo bola pre nás úľava. :-)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Asi 2 km od mestečka Belek, kde je malé námestie, obchody (tradičný turecký tovar - pravé falzifikáty svetových značiek), pár reštaurácií, lekáreň a potraviny, resp. zmiešaný tovar. Celkovo tam nie je čo vidieť, pokiaľ nemáte záujem o nákupy. Za zmienku stojí sobotňajší market, ktorý sme však nenavštívili. Cesta z letiska trvá približne 45 minút. Belek je veľmi zelené miesto - obklopujú ho rozsiahle borovicové háje a golfové ihriská.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel ponúka niekoľko typov ubytovania; v hlavných či vo vedľajšej budove, alebo v bungalovoch, ktoré sú zasadené v okolitom parku. My sme mali rodinnú izbu v bungalove, ktorá mala 2 spálne, spoločnú kúpeľňu a balkón. Izba bola čistá, zariadenie nové, denne dopľňaný minibar, upratovanie bez najmenších problémov. V areáli premávajú minivozidlá, ktoré Vás dopravia z recepcie na izbu i s batožinou. V úvode pobytu sme mali problém s kúrením (bol december), ale na druhý deň hneď ráno technici poruchu odstránili.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotelový personál je veľmi milý, ústretový, vždy usmiaty, snažia sa Vám vyhovieť a splniť všetky Vaše želania. Dohovoríte sa nemecky, anglicky, pravdepodobne aj rusky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel aj počas zimy ponúka množstvo možností, ako príjemne stráviť voľný čas: vnútorný vyhrievaný bazén, tenisové kurty, basketbal, volejbal, badminton, minigolf, šípky, vo vnútri bowling, spa a wellness, kino, večer animačné programy, živá hudba, atď.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
V zimnom období fungovala hlavná reštaurácia a 3 A la carte reštaurácie (čínska, talianska a tiež japonská, v ktorej bol poplatok 12€). Jedlo bolo vynikajúce; vždy obrovský výber mäsa, šalátov, zelniny, pečiva, syrov, no a zákusky, o tých radšej nebudem začínať... ;-) Od jedenástej fungovala aj cukráreň, popoludní snack restaurant, od 23.00 druhá večera, takže hladovať nebolo možné. :-) Robili výbornú tureckú kávu a čaj, ale na výber boli aj všetky ostatné druhy čaju. Nápoje boli bezchybné, džúsy originály z krabice, ponuka miešaných nápojov skvelá - all inclusive program zahŕňal aj importované značky alkoholu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
V zimnom období ju turisti vačšinou využívali na prechádzky, napriek tomu bolo k dispozícii množstvo lehátok pre tých, ktorí chceli relaxovať na slnku. Pláž bola udržiavaná, čistá, nepretržite vyhladzovali piesok. Vstup do mora sa zdal byť bezpečný aj pre deti. Hotel má niekoľko bazénov, ktoré sa však v zime nevyužívali - hlavný bazén, bazén pre dospelých, detský bazén, relaxačný bazén.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Beya
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela