02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

super dovolenka ~ Recenzia hotela Gloria Verde Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:super dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:24.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je v krásnom prostredí,zelenej ,udržiavanej záhrady plnej kvetín,stromov a paliem. Vnútri je k dispozícii bazén s jacuzzi,veľký bar a reštaurácia,pár obchodíkov.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
V blízkosti je viac hotelov,možnosť obhliadnutia sesterských hotelov Gloria Golf a Gloria Serenity ,kam Vás vezme autobus vo vyhradených hodinách. Do mesta Belek je to asi 5min.taxíkom/6eur/ či 15min.s vláčikom/1euro na osobu/. V komplexe je veľmi velký bazén,ktorý má 2podlažia a preteká z horného do spodného bazéna krásnym vodopádom.Nachádza sa v blízkosti baru Neptuno a zároven aj blízko pláže.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
My sme mali izbu štandart.Veľká izba,2postele,balkon,kupelna s vanou a fénom,denne doplnovaná kozmetika/šampon,telové mlieko,kondicioner,sprchový gel,odličovacie tampony,čiapka do sprchy,tamponiky do uší/ Trezor k dispozícii na izbe zadarmo,klíma,televízor a denne doplnovaná plne naplnená chladnička s pitím/pivá,nealká,vody/.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Veľmi milý a ústretový personál či pri stravovaní alebo v baroch a aj animátori a zamestnanci recepcie. Možnosť využiť služby kúpelov,ktoré boli súčasťou hotela.Niečo bolo v cene all inclusive a niečo si trebalo doplatiť.My sme tento typ služby nevyužili.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
K dispozícii je posilovna,na pláži je možnosť zahrať si volejbal,denne sa hrájú šípky,bocca,cvičí vodná gymnastika v bazéne aj v mori,tancuje salsa,stepaerobik. Na pláži je možnosť zakúpenia rôznych vodných.športov.atrakcií. Večer o 21.45 bol v amfiteátri stále nejaký originálny program napr.profesionálny tanečníci,moskovský cirkus,akrobati z Kene,mongolský akrobati a po,dalo sa tam pekne posedieť a aj tam nás čašníci obsluhovali s drinkami. Po programe bývala potom v Neptuno bare tanečná zábava tiež s nejakou tematikou.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola tip-top.Obrovský výber,každý si tam nájde svoje,veľa ovocia,zákuskov,druhov mäsa a aj vegetariánskych jedál.Každý večer bol tematický nap.Asian,Fishing,Turkey,Italian night a pod. Počas celého dna ponúkali čerstvú pomarančovú šťavu-tá bola bombová. Čašníci boli veľmi pozorný a ochotný,stále nás obskakovali,dolievali pitie,podsúvali pod nás stoličky,dokonca mi zobrali tanier aj k stolu ak nemali veľa práce :-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola krásna piesčitá,slnečníky boli z rákosia,lehátka pohodlné,dalo sa ležať aj na móle a dali sa prenajať aj malé domčeky za 80eur na den,kde sa dalo ležať a čašníci Vám tam doniesli čo ste si povedali...jedlo,pitie,ovocie...atd. Lehátok bolo počas celého dna stále dosť,netrebalo si obsadzovať dopredu. More bolo čisté a teplé s množstvom mušiel.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela