02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

uzasne ~ Recenzia hotela Belconti Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:uzasne
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:18.09.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
super dovolenka,prvy krat sme sa cela rodinka zhodli,ze na buduci rok sa sem opat velmi radi vratime.nemam jedinu zlu pripomienku.hotel je vhodny aj pre rodiny s detmi,nakolko je tam myslene na kazdy detail ,co sa deti tyka..male bazeniky s postavickami,smykalky,ohrada zo zivymi zajacikmi,hojdacie siete..celz destky areal je ohradeny a dieta samo nevyde pretoze vo vyske dospelej ososby je tlacitko,aby ste sa dostali von.pri bazenoch tobogany,tam treba davat pozor,v juni sme boli v hurgade a a tam boli plavcici pri kazdom tobogane,aby nedoslo k urazu,ale tu kazdy zodpoveda za seba a svoje dieta.vrelo odporucam fakultativny vylet do DELFINARIA-TROJA v BELEKU,par min autom ,neskutocny zazitok bol plavanie z delfinami,aj ked dost drahe si myslim,stalo to zato,nadherny pocit.a neverte,ze plavanie 5min,bolo to min.pol hodinky aj viac.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
od letiska cca pol hodiny,zalezi kedy sa cestuje.tam sme isli v noci ,tak cesta trvala naozaj chvilu,naspat na obed uz dlhsie.v blizkosti hotela centrum,delfinarium cca 10 min.autom.a tie nadherne zahrady v celom arealy,ako v rozpravke,krasne prostredie.v zahrade tiez v tieni hojdacie siete.proste raj.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
ubytovani sme boli vo family clube,neviem porovnat z hotelovymi izbami,ale spokojnost absolutna. izby velke,ciste,denne upratane.postele velke,pohodlne,balkonik,priestranna kupelna s vanou a sprchou.vsade cisto.denne nosena voda vo flasiach,na zaciatku v chladnice aj pivo,kola...trezor takisto zadarmo.
Služby:
starstarstarstarstarstar
velmi mili,usluzni no nevtieravi personal,takisto animatori a najma slecna v destkom klube velmi mila.nikde ci pri bazenoch ,ci na plazi nas nikto neotravoval z roznymi vyletami,ci ponukami na atrakcie.kazdy kto chcel vedel kde ma ist ak ma zaujem.to som ososbne valmi privitala,nakolko neznasam ,ze sa neda v klude polezat na lehatku,aby vas niekto nerusil ako je to v inych destinaciach.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
z kazdeho nieco..vodny banan,padak,tenis,volejbal,ihrisko pre deti,fitnes ,vodny aerobik a kopec ineho..velmi sa mi pacili vecerne programy,malo to uroven.takisto sme vyskusali 7D kino a rozne hry Game center,skakaci hrad-vseko blizko seba.cz den pri bazene rozne hry,sipky,strelba a ine..
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
stravovanie bolo tiez velmi dobre..vzdy sa dalo vybrat z mnozstva jedla.pre deti destke menu a zvast sedenie pri vekej telke,dietne jedla..proste kazdy si mohol vaberat.samozrejme neskutocne vela,ovocia,zeleniny,kolacikov..proste vsetko vela a chutne
Pláž:
starstarstarstarstarstar
plaz bola nad moje ocakavania,lehatka sa vzdy nasli volne aj poobede aj rano,bar par krokov,zmrzlina par krokov,tiez aj hamburgery,hod-dog..vstup do mora uplne pozvolny aj pre male deticky vhodny,pieskova plaz,vobec nieje potrebna obuv,cistucke a prijemne teple este aj v septembri.posledne dni boli vacsie vlny,ale to bola zabava.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:anika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela