02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

ideálna dovolenka ~ Recenzia Limak Lara De Luxe (5*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:ideálna dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V Turecku sme boli 4x a určite nie naposledy. Toto je hotel, do ktorého sme ochotní kedykoľvek sa vrátiť. Vlastní ho veľká holdingová spoločnosť, ktorá má peniaze na to, aby si vydržiavala ozaj luxusný hotel. My sme mali šťastie, že v našom termíne tu dovolenkoval aj šéf, takže všetko bolo tip-top.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
20 minút od letiska hovorí za všetko. Je to obzvlášť výhodné pre rodiny s malými deťmi, ktoré sa nemusia otravovať po lete ešte dlhým transferom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Bývali sme na šiestom poschodí, hotel je v japonskom štýle, takže naša izba s číslom 1605 sa volala Takikawa. Kásna, priestranná, s bočným výhľadom na more a priamym na hotel Concorde.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Výborné. Trošku nám prekážalo, že p. upratovačka nevedela ani základné frázy po anglicky alebo po rusky, ale rukami-nohami pochopila všetko, všade bolo čisto, pekne a pokojne. Nikde bolo vidieť zhon, všetko fungovalo na pohľad, každý z personálu vedel kde je jeho miesto. Nši hoteliéri by sa mali poučiť.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Tak toto bolo super: okrem fitka bola výborná Gymnastika v mori, v bazéne, aqua zumba pre baby, chlapi mali streľbu, vodné pólo, plážový volejbal a možno ešte veľa iných vecí, ale my sme viac nestíhali. No najlepšie boli večerné animácie: detský moskovský cirkus, čínski akrobati, muzikál Leví kráľ či Ľadová kráľovná nacvičená s deťmi z miniklubu hovoria za všetko.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nskutočné! Učite vyskúšajte zapečené baklažány a cukiny, kapustový šalát so sušenými hrozienkami, prepeličky a ryby. Ak vám bude z prejedenia zle, dietny bufet to vyrieši. O tureckých koláčikoch sa nebudem vyjadrovať, tie sú najlepšie na svete a v tomto hoteli ich podávali aj v Café Bonjour v prízemí- najlepšie koktejly robia v Oasis bare.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekná, nie taká široká ako v Side, ale večer plná špakov a neporiadku po hosťoch, ktorí nepoznajú smetné koše. My sme zažili aj vlny, čo ocenili najmä deti. Voda teplá ako polievka!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela