02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

LIMAK LARA ~ Recenzia Limak Lara De Luxe (5*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:LIMAK LARA
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.06.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Skvely hotel na urovni, blizko letiska, zodpoveda 5 hviezdickam, personal mily vober neboli vtieravi, oproti ostatnym hotelom ovela menej rusov, prevladaju nemci, holandania. Jedine minus(to sa ale netyka hotela) boli ovela vyssie ceny v obchodoch, vobec nechceli popustit(tym ze je tam tak vela luxusnych hotelov v podstate v celej Lare, tak boli neoblomni.Dokonca ked sme nechceli pristupit na danu cenu, tak ma pan oplul a vyhodil z obchodu.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Blizko letiska, trosku bolo blbe to, ze je tam hotel vedla hotela a niekedy som mala pocit ze didzeji v kazdom sa predbiehali kto bude hlasnejsie hrat, co okolo pol noci s malymi detmi nie je zabava.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Skvele, mali sme normalnu izbu s tromi postelami a jednym gaucom, uplne to stacilo.Upratovalo sa kazdy den kazdy den nam menili uteraky, skvely je trezor na izbe zdarma, doplnanie minibaru kazdy den (2xpivo, 2x nealko cola, fanta 0.5 l, 2x dzus(aj ked my sme boli 4 a mali sme toho rovnako ako ini 2, ale je to na izbu nie na pocet osob.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Uzasny detsky kutik, detske bazeny kde bol vzdy plavcik, krasne preliezky, vodne sporty niektore zdarma
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animacny klub po cely den usporiada rozne sutaze pre dospelych aj deti a co sme ocenili oproti ostatnym hotelom, nenutili nikoho, slusne sa opytali a ked sme nemali zaujem nechali to tak. Ocenujem skvele vecerne animacne programy na uzasnej profesionalnej urovni, skvele kostymy, hudba, tanec, proste show.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Urcite si vyberie kazdy, oproti ostatnym hotelom v Turecku ale mensi vyber(sice vela roznych druhov.morske plody, masa, zelenina, ovocie, zakusky, sladkosti ale menej druhov).Poobede zmrzlina, vafle, torty, kolace, baklava, snacky- kebab, sendvice...
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Cista, upravena, uteraky a lehatka zdarma, moznost lezat na obrovskom mole, odkial sa da vliezt do mora, hned na mole su chladnicky plne balenej vody a coly, fanty, 0,25l dzusy pre decka. Vstup do mora postupny vhodny aj pre deti, vobec neboli vlny
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:ZUZANA P
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela