02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Pekny hotel, super servis ~ Recenzia hotela Baia Lara (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Baia Lara ★★★★★
Turecko / Antalya / Lara
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pekny hotel, super servis
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:28.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Baia Lara je pekný moderný hotel, aj keď rezort je pomerne malý. Celkovo sme strávili príjemnú, relaxačnú dovolenku. Ale pre malé deti by som si zvolila asi iný hotel. Odporúčam Baia Lara, ale na ďalšiu dovolenku si vyberieme iný hotel v Lara.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ako to je v Lare - 25 minútový transfer z letiska Antalya je veľkým prínosom.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba bola priestranná, pohodlná a čistá. Každý deň dopĺňaný minibar, vymenené uteráky, upratané.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Super. Snaha veľká.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Zábava počas dňa a noci je dobrá, hlavne pre dospelých a teenagerov. Dovolenkovali sme s našou 3 - ročnou dcérou. Páčilo sa jej v miniklube. V porovnaní s inými hotelmi, kde sme pred tým sme bývali, v tomto mali asi len polovicu aktivít. Takmer žiadne športové aktivity pre menšie deti, niekedy aj keď to bolo napísané v rozpise, nevykonávali. Mali cca 2 aktivity v dopoludňajších hodinách a 2 vo večerných hodinách a takmer každý deň niečo platené (napr. maľovanie na tričko 15 Euro, sand painting 5 Eur kus, jazda na banáne, jazda na koni ...). Väčšinu času sa tam deti hrali so sebou alebo s tureckými animátorkami (Bosra bola veľmi milá, druhá turecká dievčina rovnako) schovávačku alebo naháňačku, voľné maľovanie, tvorivé dielničky ... Super boli Madagaskar deň a Kung Fu Panda deň.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlo je vynikajúce, veľká rozmanitosť po celý deň 24/7. Na obed sme jedli vonku, bolo tam cca všetko (turecky fast food styl) - od pizze vyrobenej podľa želania, kurací kebab a vyprážané kurča, hamburgery, hranolky, vafle, palacinky, turecký gözleme a šaláty. Radi sme obedovali vo White bare, kde bolo jedlo a nápoje pekne servírované a chutné. Zmrzlina bola k dispozícii od 14-16 a v čase večere. Večera bola v poriadku zakaždým, menili témy každý deň v týždni, napr. International, Mexičan, Morské plody, ... Detské sedačky boli k dispozícii aj detský kútik, detské jedlá rovnako. K dispozícii je aj samostatný priestor pre dospelých na stolovanie. Nevyužili sme a la carte reštauracie, nakolko nam menu v hlavnej reštaurácii stačilo. Navyše v a la carte rest. sa platí 10 euro na obsluhu, vo všetkých ostatných all inclusive hoteloch, kde sme bývali predtým, bola táto služba v cene. Servis a obsluha bola skvelá, čašníci takmer lietali, aby nás ihneď obslúžili :-). Jedna negatívna vec bola, že hotel nerobil žiadne lunch boxy (jedlo so sebou), keď ste odchádzali na výlet (Išli sme do Antalye a Aquaria- odporúčam.). Keď som požiadala recepčného a guest relations, povedali mi, že môžeme jesť 24/7, ale keď nie sme tu? Povedali, aby sme si zabalili jedlo sami z reštaurácie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Bazény boli pekné, veľké, pláž a more bolo krásne. Bola piesočnatá s malými kameňmi pri vchode do mora. Bolo dosť lehátok v celom areáli, ale keď ste chceli pekné miestečko pri hlavnom bazéne, mali by sme vstávať veľmi skoro. Ďalšia vec, že ste museli okolo bazénov pomerne veľa obchádzať dookola, keď ste sa chceli dostať do baru alebo miniklubu. Miniclub bol oplotený dokola, takže ak vaše dieťa potrebovalo použiť toalety, bolo nutné bežať rýchlo :-) jedny dvere v plote pri detskom bazéne by boli užitočné. Tobogány boli OK, hoci menšie deti mohli ísť iba na 1 točitý, chýbali šmýkačky pre malé deti a detské ihrisko a detský bazén boli malé.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Eva
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela