02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hotel nás sklamal ~ Recenzia hotela Baia Lara (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Baia Lara ★★★★★
Turecko / Antalya / Lara
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel nás sklamal
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:10.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Katalóg CK sľuboval luxusný hotel, v skutočnosti je to turecký štandard. Kto v Turecku nebol, môže byť očarený, my sme boli 5.x, preto to sklamanie. To, čo sa tu ponúka ako luxus, máte v Side za menšiu cenu. Veľký areál, pekne udržiavaný, kosili hlvne poobede.Viac bazénov ako zvyčajne, čo zaručovalo, že ste sa tam netlačili, ale prístup len z rebríkov, ktoré sa na slnku veľmi rozohriali a len 1 vstup cez dláždené schody, takže sa väčšina tlačila práve tu. Už skoro ráno sa obsadzovali lehátka, takže po raňajkách bol problém nájsť 4 pri sebe.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Jediná výhoda je krátka vzdialenosť od letiska. Za to je asi tá vyššia cena.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Normálny priemer, klasická izba s terasou, kde od obeda do západu pieklo slnko, nábytok si pamätá aj lepšie časy, v chodbe skriňa so závesom namiesto dvierok. Upratovanie OK, občas nie všetko doložili do minibaru. WiFi aj na izbe.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Toto je asi najväčší problém hotela, personál absolútne nestíha, poriadne nerozumeli anglicky ani nemecky, na nápoje pri večeri sa veľmi dlho čakalo, občas doniesli úplne iné, ako sme si objednali.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Klasika ako všade - volejbal, vodné pólo, boccia, šípky atď, hry v bazéne len ojedinele, kvôli veľkému areálu animátori nemali šancu na ne upozorňovať ( a úprimne, ani sa mimoriadne nesnažili). Večerný program v amfiteátri výborný, volali cudzie skupiny na predstavenia, výborná úroveň, ale len 3 x v týždni, inak živá hudba v plážovom bare.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Už sme zažili aj lepší výber, v podstate stále to isté, hlavne kuracie, obed vo forme fast foodov v pool bare samoobslužný, vo white bare s obsluhou, ale trvali na oblečení. POZOR - a la carte sa dopláca 10 € na osobu za obsluhu !!!
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Čistá, krásne udržiavaná, možnosť prenajatia tzv. lodge za 40 - 80 € s obsluhou. Prístup do mora mierne komplikovaný pre deti a starších - skok cez kamienky. V prípade vetra veľké vlny, takže pre starších a deti zasa nevhodné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Andrea
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela