02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

...sklamanie... ~ Recenzia hotela Porto Angeli Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Porto Angeli ★★★★★
Grécko / Rhodos / Stegna
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:...sklamanie...
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
nechapem vsetky pozitivne recenzie. Hotel vobec neodpovedal hodnoteniu CK - 4*. Za tie peniaze su sluzby napr. v Turecku neporovnatelne...
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Mala dedina Stegna, nastastie nie daleko od letiska. Dlha asi 3km, so spinavou cestou, niekolko taverien, nejake stanky.. Na konci dediny akoze "pycha" - hotel Calimera..
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie v bungalovoch, my konkretne v Zafyrose - izba stara, so starym nabytkom, vyhlad na asfaltovu cestu. Ako pristelka vrzgajuca "ruska postel"- super na spanok ala pioniersky tabor za sociku. Klimatizacia - regulovana centralne, len v urcitych hodinach, stanovenych hotelom, stara, hlucna ako vuvuzela - v noci si mal na vyber /spotit sa alebo ohluchnut, v kazdom pripade sa nevyspat/. Na Rodose sa pouzity toaletny papier nehadze do WC, ale do kosa pri nom - pre nas nepochopitelne. Objavili sme tam aj iny typ izieb - s vlastnym bazenikom - urcene nie pre nas, skor pre Talianov a Nemcov.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Personal vcelku mily, nekonfliktny, upratovanie denne, aj vymena uterakov. Mnohymi doporucene pozicanie auta al. skutra bolo zle manazovane hotelom - i ked nam bolo doporucene to realizovat cez hotel, mnohi si ich museli zhanat na vlastnu past.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Animacie len pre Talianov a Nemcov, nas si tam nikto z animacneho timu nevsimal /nemali sme "spravne" all incl. naramky/ Posilnovna - miestost bez klimatizacie s 2 strojmi, bazen - velky len na obrazku v katalogu /uplne zavadzajuci/, nie uplne cisty. Beachvolleybal - ihrisko preplnene. Plazovy futbal sa aj napriek zaujmu nekonal.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava vcelu dobra, chutna, aj dobry vyber, najma vecere. Cely dojem stravy all incl. pokazili napoje - sladke, capovane len do sporne umytych plastovych poharov / o plastovych original flasiach - ako su zvykom v Turecku aj Egypte- sa nam mohlo len snivat/. Tym padom v noci sa vyhoda all incl dovolenky absolutne stracala - bar od nasej izby cca 150 m /a to sme boli v najblizsom komplexe/
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Mala / co by v zasade nevadilo/, ale neupravena, v celej dedine, i pri hoteli spinava, s odpadkami. Pieskovo-kamienkova, vstup sa dal zvladnut aj bez specialneho obutia do vody. Voda nastastie cista, priezracna, na pocit prijemna. Dostatocne mnozstvo lehatok i slnecnikov - ale hodne nahustenych. Uteraky poskytuje hotel za depozit. Podla recenzii malo ist o nadhernu, takmer najkrajsiu plaz na Rodose - s cim absolutne nesuhlasim - na skaredsej a zanedbanejsej som nebola.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela