02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Nikdy ~ Recenzia hotela Romanza Mare II. (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nikdy
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel, kde je Family All Inclusive skor nevyhodou ako vyhodou. V tomto hoteli som uz bola 3x. Prvykrat v roku 2006 - vtedy to bol perfektny hotel, v roku 2007 som v nom bola znova a uz sa prejavilo plno nedostatkov. V roku 2012 som dala tomuto hotelu znova sancu, no takto sklamana som nebola uz davno. Tento hotel mi zobral chut dovolenkovat v Grecku aspon na 5 rokov a preto sa v tejto recenzii budem odvolavat na svoj posledny zazitok z neho. Tento hotel by som ohodnotila na iba jednu * miesto troch. Je jednoducho dokazom toho, ze nie je hviezdicka ako hviezdicka. Ak by ste sa predsalen rozhodli ist do toho hotela, chodte tam v juli, kym sa im este ako tak chce. Aj v hlavnom meste je viac zivota a nestlmuju svetla aby setrili.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je od plaze vzdialeny asi 10min chodze. Ide sa na nu prasnou cestou kde prejdete popri odpadkovych kosoch, ktore neskutocne smrdia, takze si pripravte uteraky k nosom. Pri hoteli je aj hotelovy supermarket a v okoli sa nachadza niekolko obchodikov a restauracii. Vyhodou hotela je, ze sa autobusom da dostat do hlavneho mesta Rodos za cca 10-15 min. Ak ste aspon 4, oplati sa vam odchytit taxik, lebo cenovo to vyjde rovnako.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Najprv nas ubytovali v izbe, ktore bola pod urovnou cesty a vchod do nej bol cez balkon a izbu na vyssom poschodi nam bez problemov vymenili. Izby boli ciste a upratovane, no v nasej novej izbe sme sa pravidelne kazdu noc budili na hluk z nejakej odpadovej rury a vetrat sme velmi nemohli kvoli pachu z kuchyni, takze sme museli pockat, kym skoncia. Hotel je najma pre Slovakov a Rusov, bolo tam zopar Cechov.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli bolo wifi za poplatok, no zadarmo sa dalo chytit v detskom kutiku pri supermarkete, cize vecer v detskom kutiku bolo viac dospelakov ako deti. Animacne programy pre dospelych boli minimalne, o deti sa cez den vsak starali. Bazen pri hoteli bol cisty, ale vela ludi pri nom netravilo casu, tak ako inokedy zvykne pri hoteloch byvat. Personal bol neutralny, nikto sa nesnazil byt mily ale ani neboli neprijemni. Personal tvori aj mnoho slovakov/cechov, ktori su na nohach 12 hodin, slnko ani nevideli, takze necudo, ze sa netvaria nadsene.V hoteli toho vela nebolo, dalo sa pozicat auto, no v okoli su aj rozne pozicovne aut, kde to vyjde lacnejsie.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na plazi je mozne uzit si typicke vodne atrakcie. Asi 5-10min chodze je jeden nadherny hotel plny Rusov. Je cely precackany a kazdy den je tam uzasny animacni program, ktory mozete bezproblemov navstivit (nikto nekontroluje naramky a je organizovany vonku pri bazene). Turisti ubytovani v tomto hoteli dostanu vlastne lehadka pri plazi, vlastne uteraky a zupany a ich bar pri plazi, kde sa mohli od rana do vecera napchavat bol proste sen. Hotel Romanza Mare takyto bar nema ani pri bazene ani na plazi.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tento hotel mal asi nahorsie jedla ake som jedla (a to nie som velmi vyberava) a na grecke speciality mozete rovno zabudnut.Ponuka svedskych stolov bola minimalna a citila som sa skor ako v zlom tabore ako na drahej dovolenke. Na ranajky boli nejake zemle, chlieb, suchare, dzem, parky, 1-2 druhy sunky a syry, cerealie a mlieko. Horsie to bolo vsak s obedom a vecerou, kedy sa vsetko co sa zvysilo uvarilo. Cize ak boli rano parky, nasli ste si ich aj na obed napr. s kapustou a na veceru vo fasirke. Ak boli na obed spagety, na vecer boli zapekane spagety, a ak sa stale zvysili, na dalsi den na obed boli znova zapecene, len s inou omackou. Jedlo bolo velmi monotonne, viac-menej kazdy druhy den to iste. Inak bolo minimum zeleniny a ovocia, zakusok bol asi raz, vacsinou stale iba nejaka zelatina. Este aj to co uvarili, nechutilo a nevyzeralo nejako pritazlivo. Jedno pozitivum vsak bolo, ze raz uvarili musle. Kedze sme mali Family All inclusive, na obed a na veceru sme si mohli dat aj alko a nealko napoje, ktore sme si pri nedalekom bare objednali a doniesli k stolu. Znova musim povedat, ze este aj tie boli strasne podradne. Nealko bolo stale capovane a iba praskove alebo zo sirupu, a akykolvek alkohol bol vyslovene nechutny. Ak ste si chceli po veceri predsalen nieco dat a posediet pri tom, museli ste to objednat pred 21:00 a ostat v ohradke pri gaucoch a nevynasat to na terasu alebo k bazenu (pri bazene bol bar a za vsetko sa uz muselo platit). Family All inclusive vyzeral asi tak, ze od 11:00 do 16:00 ponukali pri bazenovom bare zmrzlinu, ovocie z konzervy a cajove keksiky. Mohli ste si objednat aj nejake nealko a kavu. Pri jedeni vam od rana do vecera hra to iste CD cely tyzden. Ak by to boli nejake grecke pesnicky, nepovedala by som ani slovo. Ale pocuvat Michaela Jacksona alebo aj Elan cely tyzden sa mi na dovolenke v Grecku neziadalo. Pri kazdom suste, ktore som jedla ma pichlo pri srdci ked som si predstavila, co som vsetko za tie peniaze mohla mat... V podstate, plazova restauracia/bar druheho hotela mala lepsiu stravu ako ta bezna v nasom hoteli.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz je cista, trochu kamenista, no to ma vsak velku vyhodu, pretoze voda je tak cista a priezracnejsia ako ked je cisto pieskova. Ak zaplavete nejakych 10m od brehu, na dne je cisty piesok. Vstup do mora je fajn, nie je tam ziaden vyrazny skok a hlbka vody sa zvacsuje postupne. Dalej od brehu sa da pekne potapat, su tam rybicky a v hlbke uvidite aj jezkov (ale nie pri brehu, kde by ste na nejakeho mohli stupit). Voda bola tepla a bez vln. Na plazi su slnecniky a lehadka za poplatok (cca 6€), no blizko plaze je travnik, na ktory si mozete tiez rozlozit veci a schovat sa do tiena pod stromy. Pri plazi su aj rozne taverny, ktore su vsak strasne drahe a porcie male.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Mia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela