02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dobrá dovolenka ~ Recenzia hotela Romanza Mare I.(3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dobrá dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
V hoteli Romanza Mare sme boli už 4x a znovu sa chystáme. Hotel sme si zamilovali a tak isto aj ostrov Rodos. Zakaždým sme cestovali na last minute a tým pádom úroveň hotela zodpovedá cene. My si vždy požičiavame skúter na celý pobyt (vychádza to 17 e na deň) tak nikdy nesme na tom istom mieste a brázdime celý ostrov. ešte som chcela ohľadom výletov, nechodíme cez delegáta ale samy. Vôbec sa neoplatí údolie motýľov to sú zbytočné peniaze idete stále do kopca, motýle sú všetky rovnaké (vyzerajú ako nočné mory) a vôbec nelietajú len sedia na stromoch. Neoplatia sa ani pramene je to tam také na silu. Čo sa oplatí je ísť sa pozrieť na kríž (čo je vyhliadka), ďalej Lindos a určite aj južnú časť ostrova kde sa vlievajú moria.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tým že sme tu boli už viac krát musím povedať že veľmi záleží kde vás ubytujú, mali sme izbu už veľmi peknú a zrekonštruovanú a to sme si nemuseli priplať Romanza Mare II (ktorá je zrekonštruovaná celá) ale takisto sme mali aj izbu ako z pionierskeho tábora. Ale nám tak veľmi na ubytovaní nezáleží, lebo v izbe len prenocujeme. Klíma nám zatiaľ fungovala vždy a na čo sa najviac sťažujú spoludovolenkári bolo že im nemenia uteráky, ale stačí ich hodiť na zem a nieje problém (len to nie každý ovláda). To že sa toaletný papier musí hádzať do smetného koša nieje len výmysel hotela, ako si myslí veľa návštevníkov, ale je to tak a v celom Grécku.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Moc ich nevyužívame. V cene zájazdu sú aj animácie, keďže nemáme deti neviem ako animátorky, ale čo sa týka animácii pre dospelých dosť záleží aká partia sa stretne na turnuse. Nie vždy sa chce niekomu zabávať v bazéne a potom animátorky nemajú šancu.
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Tak to býva najväčší problém spoludovolenkárov. Je napísané že: All inclusive family - raňajky, obed, večera formou bufetových stolov, káva, čaj, nealkoholické nápoje; víno a pivo sú podávané počas obeda a večere, počas večere sú podávané aj miestne alkoholické nápoje. A keď si niekto prečíta iba all inc... a nedočíta ďalej je dosť prekvapený. Je to v podstate taká lepšia plná penzia. Bohaté raňajky, medzi raňajkami a obedom je otvorený bar pri bazéne kde podávajú nealko nápoje. Obedy a večere taktiež bohaté. Každý rok je strava lepšia a lepšia.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tak pláž čo je kúsok od hotela je pre nás úplne oničom, ako more jednoznačne najkrajšie a čisté. My si požičiavame skúter tak každý deň iná pláž. Veľmi pekná je vo Faliraky, pokojné more a iba piesok, pláže medzi Kalitheou a Faliraky sú ideálne na šnorchlovanie, sú tam skaly a útesy, pekná pláž je aj v Lindose. My máme najoblúbenejšiu kúsok od hlavného mesta Rodos a tam sú dobré vlny na vybláznenie. To všetko je Stredozemné more a čo sa týka opačnej strany Egejského mora to je dosť búrlivé.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Dana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela