02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Romanza Mare I.(3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
boli sme s dovolenkou spokojný, ale keby sme išli iba dvaja tak sa tam asi unudíme. Boli sme 6 a o zábavu sme sa postarali samy. Totiž, nám nikto v CK nepovedal že to je all.in. light. to znamená, bufet pri bazéne bol otvorený od 10h do 16h . a výber, nealko zmrzlina a zavárané broskyne.oo a nejaké vysušné sušienky. Potom bola až večera od 19tej-21h. kde sme si mohli dať aj alko nápoje ale o kvalite radšej pomlčím, bolo nám povedané že víno čo nalievajú je u nás ako to krabicové a miešaný drink? džús so stroja, čiže voda a chutilo to, no hrozne.o tej 21. sa všetko zavrelo a už sme mohli ísť iba do obchodu a tam si niečo kúpiť a ísť si sadnúť k bazénu. Na celý deň sme si požičali auto a prešli sme celý rhodos. To odporúčame :)
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie:
boli sme ubytovaný v romanze mare 1 kde viedlo nekonečno schodov, čo sa dalo prežiť :) ale sociálne zariadenie bolo na úrovni 1* hotela!! pri sprchovaní boli v kúpeľni asi 2cm vody,odtok neodtekal a záves bol špinavý ..inak bola izba dobrá
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
personál bol milý, nemôžeme si sťažovať
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
aká?? delegáta sme nevideli tuším celý pobyt a animátorky sa ževraj venovali deťom ale popravde som ich videla s nimi iba keď bola večerná mini "disco" pre nás bol program, o 16tej buď volejbal na pláži - kamienkovatej! alebo vodné póle v bazéne ktoré ževraj pre nezáujem sa nekonal.
Stravovanie:
prvé dni sme boli spokojný, ale potom nás chytila záha , totiž všetko bolo strašne mastné a dokola to isté, alebo veľmi podobné ale trošku na iný spôsob posledné dni sme prišli do jedálne a keď sme videli čo sa tam nachádza , tak sme sa radšej išli najesť inam ..ale je tam draho, napr. malá pizza stoji 12eur, tak isto aj rezeň
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
je menšia , lehátka boli na kope ale dobre to bolo, myslím že ako všade, voda bola čistá tepla, krásna.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela