02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Hviezdna Rota ~ Recenzia hotela Romanza Mare I.(3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hviezdna Rota
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel znacne vyzity, cca zo 70 rokov, bez vacsich investicii do modernizácie. Strava "a la JRD jedalen" (ale i to je luxus). Tie ich hviezdicky a oznacenie cestovky za Best Hotel a neviem este co je totalny blud...je to lacny hotel za vela prachov. Ak, tak kupit iba last minute - no prerobite na strave, cize to je v podstate to iste. Aspon tam upratovali a boli mili.Ale, s nimi a tam - never ever...
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Blizko 2 preplnených plazi, k tej "akoze hotelovej" to je blizsie, ale je znacne full. Vzdialenejsia je plna odpadkov, piesok hadze farby skla, plastu a spakov. Je tam este jena krasna, ale ta je sukromna, no oplati sa - cista a v pohode. Pre vylety autom alebo busom ok. Inak lokalita nic moc, pri ceste zopar obchodov a restik. Nie je sa kam prest, akurát kuknut naozajstne hotely v susedstve
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
studioveho typu, ale bez varica:) Klima zapacha, kupelna mikro a neodteka, gumo sprcho zaves a murara by ste zabili pri pohlade na tu robotu. Postele sli a upratovacky pratali, no na co sme mali dieru v strope tam, kde bol pred tym luster som nepochopil...asi mal ten murar krizu..:)
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
ake? vsak wifi tam je za poplatok - hodka euro cez telefon(?), stolovy pc este drahsi...casnicky a upratovacky ok, strava dovi, ani nie je moc co hodnotit...ale predsa sa pripravte na novinku - All inclusive familly - cize to "vsetko", co je popisane v Stavovani si mozete dat iba pocas dvoch hodin rano, na obed a vecer...zabudnite ta drinky pri bazene, ci fiktívnom bare..tam ziaden nie je a dokonca mate zakaz vynasat drinky von z uuuzasneho priestoru kantiny...fraska!
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
ako si spravis, tak mas..nastastie sme nenarazili na tych super zabavacov z cestovky a ta hudba co tam hra, no comment..
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
cele zle...kde zacat? ranajky? lacna salama a.k.a. parizer a bravcova sunka, lacny syr - stale rovnaky, mastne vajce a nejake presladene buchty poliate cukrovou vodou..Obed, najma bravcove, je lacne...kto zabudol na hovadziu pecen, tam si spomenie - je totiz dost lacna...kto ma rad stredomorske speciality si tam pochutna akurát na cinskej vodnej kryse - pangasiusus tam ma totiz v menu az 3 miesta (dokonca i v trojobale:). Bonus alebo i kulinarska bomba je stare zname studenske jedlo - salama a syr v trojobale. Tam to volaju chicken schnitzel...ale to sa mlady Chicken i stary Schnitzel v hrobe obracaju:) Zopar gréckych jedal tam bolo, ale to uz asi ked citili vzburu ubytovanych v progrese. Kuchar patri k Deseptikonom, rad transformuje. Dokaze transformovat obedove "supy" do tych vecernych a opat na druhy den do obedových. Raz to iste masko mate v celku, potom na pasiky, neskor na stvorceky. Detto zo zbytkami - cize sa pripravte na varene zemiaky v prazenici, polievky podla toho, co ste videli na obed a tak daaale. Zmrzlinky je stale dost, lebo je to voda, nieco sladke a ecka, cize ani tie ubohe decka to neberu a radsej frcia na ovoci. Alko a nealko z 3 cenovej /napr. juice zo stroja - cize vlastne sirup a voda, destilaty z "domácej produkcie, ale Metaxu naozaj necakajte:/ Obsluha sa snazila, no tazko to zmenia, ked to "nikoho nezaujima" - lebo pani z Hydrotuuru tam chuti...Je to skoda, nakolko sme sa tesili, no sme o skusenost bohatsi ..
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Skor pre ludi, co maju radi ludi na palzi...je ich tam dost. More krasne, priroda tiez, ale treba ist odtial dalej, nech to stoji za to..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Roman
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela