02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Pefkos Garden (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je celkom pohode i ked s porovnanim s ostatnimy v okoli nestoji za moc okolie je az na par vinimiek pekne (okolite pozemky a smetiaky pred hotelom). Avsak cenovo to vide privela a aj doplacanie za klimu je pridrahe.A allinclusive ma svoje muchy a hlavne barmana(rumun-je arogantny a neustretovy i ked mohlo biy i horsie, je to neprijemny)
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloho hotela je dobra i ked nieje az tak blizko prechazka je pekna ci uz na plaz alebo supermarketu a tychjedost navyber a ceny sa lisia, tak sa oplati skusat. Hotel je nakopci v tychej dedinke ktora nieje dlksia ako 1.5km tak ze sa tu da lahko zorientovat. Od letiska to je cca. 1:20 tam aj spet. 5min do lindosu ale autobusy meskaju a musite mat tricko ziadnych sandokanov neberu i ked je hic.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dostacujuce ale klima je za poplatok a to vysoky 8eur na den a bez nej len tazko prezit. Postele su meké ale vyssim bude vadit ye su jak predeti a mne osobne vadilo ye to bolo predelene. Izby su jednoduche a prakticke televizor chladnicka zrkadlo kupelna zachod ale sprchovaci kut je len z plastom a to si treba davat bacha na potopu. Do WC sanesmie hadzat zachodak ale do kosu (fujtajbl ale trvaju natom). Elektrika je natu istu kartu co je do dvery takze si klimu nenechate pustenu v nepritomnosti. Balkon je pohode plastove kresla stol ale nieje snura na susenie
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Servirky boli slovenka ceska a aj zahranicne boli mylé upratovacka to neprehanala ale ak bolo volaco spinave vymenila. Takze baby boli ochotne a sranda snimy avsak uhoncene lebo ich bolo malo a mali neprijemnu sefovu. Na recepcii bolo gerecka zena ale striedala soa o 19:00 s mladou ceskou ktorá bola super ochotna :D . Vsetko Ok Az na Barmana(ak ste cecata mlada zena bez doprovodu asi nebudete mat snim obtiaze^^)
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Je tam internet 16min 1euro su tam aj hry nanich ale pomale pocitace Je tam daky fudbal a nejakahra na odrazanie puku a este biliardy pri bare Co sa tyka mora v blizkosti nic ale ak mate auto tak sa dá íst do vodneho parku pobliz 10 kmcca alebo nainu plaz v inom meste Faliraky a podobne treba vzhladat na googli alebo sa popitat delegatky. Auta sa daju poyicat vije to nejak 60Eur na den cca zalezi od auta.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
No je to bufetovim sposobom. Varia dobre ako co ale dasa najest v podstate co hovorily uz v predchazajucich prispevkoch. Ale mala obmena vpodstate ak ste dlksie ako tyzden zacne vam to liezt nanervy stale to isté. O a dost solia syry a horcicu.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Je pristupna z aspon dvoch miest. Je clenita od piesocnej po kamenistu. Od hotela je cca 500m ale cesta je ticha a v podstate mate ta sipky ktore vedu cez dalsi hotel ale dasato obist aj druhou stranou a po schodoch az na plaz. Vlny su vzsoke a malo miesta na vlastu osusku a tazko najst lehatka za poplatok. More ciste az naparplavajucich odpadkou vynimocne. Voda teplucka a dost plitka ale 15 metrov bezproblemov semtam aj kamene takze odporucam obuv ak chcete sanitit. Casto su silne vlny a dost aj fúka.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela