02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Ilyssion Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Ilyssion ★★★★
Grécko / Rhodos / Pefki
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovo hodnotím menej ako priemerne príjemný pobyt,podľa mňa ma hotel maximálne 3 hviezdičky, neviem ako získal tú štvrtú?? slabý výber All Inclusive, stále to isté a opakuje sa, na raňajky iba jeden druh zeleniny a ovocie iba večer aj to iba melón, izby malé, nešťastne umiestnená práve naša izba veľa schodiska do reštaurácie/terasy a pod terasou, takže každý jeden pohyb sme počuli, každé posunutie stoličky aj do štvrtej do rána.Jedine čo sa mi páčilo bolo more, krásne farby, čisté, naozaj sa dobre plávalo, ale to asi nie je zásluhou vlastníkov hotela. Hotel s jeho službami ALL Inclusive by som nikomu neodporučila.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela nám vyhovovala, chceli sme taký kľudnejší hotel mimo rušného centra
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izba malá a zlá poloha izby, ako som popisovala.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
No neviem či ponuka nápojov patrí medzi služby - ale ak sme chceli pivo - tak ho dávali až od 12-ej, aj keď bar pri pláži bol otvorený od 11. Vraj majú také pravidlo. A boli veľmi dlhé rady, čakali sme aj 20 - 25 minút, čo v takom teple môžete dopiť nápoj a rovno sa postaviť do rady, lebo dávali iba jeden nápoj na osobu. Toto som ešte nikde nezažila. Žiadna zmrzlina poobede iba ľadová drť, čo chutila ako primrznutá sirupová voda. Upratovali každý druhý deň. Takže celkom dostatočne čisté.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Bol tam bol tenisový kurt a bazény, ale my sme chceli byť hlavne pri mori.My sme boli na 12 dní, jedenkrát za pobyt bol grécky večer, keď nám ukazovali grécky tanec a jedenkrát bola karaoke šou, takže až taká veľká ponuka kultúry nebola.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
K tomu mám asi najväčšie výhrady, od toho že by mal mať hotel 4* ako uvádzala cestovka, to malo dosť ďaleko, malý výber, stále to isté dokola, mne chýbalo hlavne ovocie - ponúkali iba večer melón, čerstvá zelenina ráno iba jeden druh,na obed a večeru bola vždy iba jedna príloha buď hranolky alebo iba cestoviny. Vodu sme si kupovali v majiteľovom obchode, čo som ešte tiež nezažila, aby sme nemali balenú vodu na izbe, alebo žeby dávali balenú vodu ku jedlám ako zvyknú bežne zabezpečiť iné hotely. A pitný režim - ponuka v bare - som popísala vyššie, takže k tomu mám tiež výhrady. Takže ak človek nechcel stáť z každej hodiny dovolenky 25 minút v rade, tak bolo lepšie ak si kúpil nápoje sám, čo asi aj bolo zámerom majiteľov, aby na tom zarobili vo vlastnom obchode. Neviem ako oni ponímajú ALL INCLUSIVE.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
To bolo jediné čo sa mi páčilo , bol vstup priamo do mora, more bolo krásne, čisté, dobre sa plávalo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Nel
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela