02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Totálna katastrofa ~ Recenzia Sun Beach Lindos (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Totálna katastrofa
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Totálna katastrofa. Dúfam, že to niekomu pomôže a ušetrí peniaze kúpou pobytu v tomto hoteli. Radšej choďte inam. Hotel nie je vhodný pre nikoho. Areál neponúka nič. Voda v hoteli mala špecifický zápach a chuť. Preto sme kupovali vody balené.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Transfer z letiska 2hodiny. Centrum nie je nakoľko ste medzi mestami.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Staré 30 rokov, dva dni potopa v kúpeľni od pokazeného WC, neboli schopní opraviť ani po 2 upozorneniach. Nakoniec to opravili presnejšie len zmiernili únik vody. Stále tam niečo kvapkalo. Izbu nám na požiadanie nevymenili a ešte nás balamutili, že máme najlepšiu izbu čo sme samozrejme zisťovali od iných hostí a boli aj lepšie.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nestarali sa o nič len stáli pri pultoch s jedlom a dávali pozor akokeby ste ten grc chceli ukradnúť. Chodia pomedzi stoly a zbiera taniere - zostatky rovno pred Vami vysypuje do vedra na pomyje - Dobrú Chuť !
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
hotel nedisponuje ničím ale vedľa hotelu sú skútre, banány a nejaké parasailing - pripravte sa na vysoké ceny.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Toto už bola maximálna drzosť a jeden obrovský podvod. Po 3 dňoch sme to vzdali a chodili jesť von čo nás stálo síce kopu peňazí ale inak sa proste nedalo. V ponuke cestovky sa písalo o bohatých raňajkách večerách a ultra super lokálnych drinkoch a pod. sprostosti. Zabudnite. Zapáchajúcu vodu používali v strojoch v jedálni a v bare kde čapovali "drinky" - rozumej napodobeniny cola,fanta,sprite a ešte nejaká žbrnda, do toho bublinky a najlacnejší sirup z umelej hmoty. Na bare Vám to rovno striekali z hadice ako z polievania záhrady. Jedlo nebolo len odporný grc, ktorý sa opakoval dookola, ale aj najlacnejšie sajrajty aké si len viete predstaviť. Raňajky: chlieb, lunchmeat salám, syr, na maslo zabudnite - len lacný margarín, zo zeleniny len nakrájaná suchá uhorka, malý suchý koláčik, a lacné cereálie Obed: neidentifikovateľná polievka, hranolky, zelenina, väčšinou pomleté maso, kuracie prsia - neboli ani raz ale za to poľské hovädzie mäso, ktoré stálo pár hodín na slnku na paletách v krabiciach vedľa kuchyne to hej. Ovocie: Pomaranč ale naozaj len pomaranč. Koláčik zabudnite - veď bol na raňajky Večera: hranolky, niečo pomleté, lacná ryba poriadne zaliatá nejakou hnusnou omáčkou asi aby nebolo cítiť skazenosť. Dezert: želatina - kto nevie z čoho to je prečítajte si (kosti a kože) Ovocie: Melón ale naozaj len melón. Znova zabudnite na koláčik - veď bol na raňajky Pozor Pozor - kulinársky vrchol gastronómie iba raz za pobyt a len na prídel ! Obsluhoval to jeden človek, vďaka čomu ste stáli v dlhej rade neviete na čo a až keď ste došli na rad tak konečne ste zistili o čo ide: ČISTÁ NEPERLIVÁ BALENÁ VODA (čiže nie tá hnusná z kohútiku) s ĽADOM !
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž je blízko, vysypaný piesok, ale pred morom a v mori kamienky. Po idiotských SK-CZ turistoch, ktorý hádzali špaky pri lehátkach nikto nič nezbieral. Lehátka ale treba chodiť rezervovať uterákom ráno o piatej, ináč môžete ležať niekde na zemi tzn. veľmi málo lehátiek na počet ubytovaných.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Jan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela