02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sklamanie ~ Recenzia Olive Garden (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sklamanie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:23.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Určite uz nikdy Oliv Garden rovnaky nazor nato maly aj dalsi slovensky turisti. Cestovka Medina Tours - delegatka sa nam vobec nevenovala dosla na druhy den a potom este raz a to bolo vsetko vobec sme ju nezaujimali, odrecitovala si svoje a uz jej nebolo.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela je skor pre turistu ktory chce byt len na hotely poblizku sa neda dobre prechadzat nablizsie mesto bolo vzdialene 2km dalo sa tam dopravit autobusom ale stalo sa ze nepremaval vzdy ako bolo napisane na zastavke.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Male izby. Vobec to nezodpovedalo fotografiam v cestovke Medina Tours. Upratovalo sa tam kazdy den aj ked nie stale vsetko vymenili za ciste. Sem tam sa nam stalo ze nam nesla voda poriadne to nahneva ked uz ste namydleny a cakate kym sa zase pusti voda.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
pri bazene sa podavali napoje a zmrzlina vo vyhradeny cas bazen je dost maly nato kolko je tam ubytovanych turistov. Zamestnanci hotela maximalne vytazeny zvladali viac prac po cely den rano utiera tacky na obed kosi travnik vecer capuje pivo a ovela viac.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hudba stale rovnaka ako keby tam mali 1CD zahranicna hudba a 1CD grecka ta hrala rano na obed aj vecer uz sa to nedalo vydrzat este sem tam sa niekto nasiel cez obed ked napojili svoj mobil a pustali svoju hudbu. Žiadna zabava ani len program tam nebol pocas celeho pobytu.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava sa opakovala bola velmi slaba ranajky stale rovnaké pecivo , 2druhy dzemov, ovocie len cerveny melon, syr stale rovnaky ako aj sunka a salama obed cestoviny s paradajkovou omackou sem tam primiesali parky ktore vedeli dat na ranajky, ryby niekedy pachli nie vzdy boli chutne.vecera to iste ako na obed k tomu niejaky piskotovy kolac a samozrejme cerveny melon.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaž bola od hotela vzdialena 10-15 min. chodze, v Medina Tours uvadzali ze je to piesocnata plaz ale bol to omyl ked sme tam dosli vsade kamene a strk , more ciste , za lehatka priplatok , pri plazi jeden obchod. Ak sme chceli ist na prechadzku zly pristup iba ak po ceste ale tam nik neberie ohlad na chodcov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Jana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela