02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nenaplnené očakávania ~ Recenzia Olive Garden (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nenaplnené očakávania
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:01.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel Olive Garden by mali CK vyradiť z ponuky prímorských letovísk!!! Od mora je vzdialeny cca 10-15 min, cesta vedie cez nie najlepšie vyzerajúce prostredie. Popis uvádzam nižšie.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je veľmi excentricky umiestneny vo vzťahu k pláži cca 15-20 minut chôdze po malo pôsobivej ceste, ktora vedie popri opustenych sadoch, popri nedostavanych domoch a pri kontajneroch odpadu inych hotelov. Nič moc! Iná cesta k plaži je cez dedinu Lardos, ktora je vzdialená cca 2 km a potom sa vracať alebo cez opustené stavaniská, spadnuté ploty, olivové sady, pastviny somárov, kde je spústa suchej ostrej trávy a bodliakov. Skúšali sme rôzne cesty. Ideálna by bola nejaká optimálna cesta cez dalšie hotelové areály, ale tie majú svoj interný režim a ochranku a nepustia cudzích. Mohli sme si len zdialky obzerať pekné dláždené chodníky. Tento problém zdá sa netrápi ani hotelierov ani cestovky. Ich cieľom je zarobiť! V takomto prípade, keď je hotel vzdialený od pláže dostatočne ďaleko, je takmer výsmechom služba AI, keďže sa musí každý postarať o lehátko, slnečník, základné občerstvenie - tekutinu a pod.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby neboli nič extra. Najprv nás v noci po príchode ubytovali v takej kopke, že sme od zlosti takmer nespali, kým sme ju na druhý deň nevymenili za čosi väčšie. Vybavenie bežný štandard, sprchový kút, toaleta, kôš na použitý papier tak, ako všade v Grécku! Terasa, stôl, stoličky, TV s gréckymi programami a zlý obraz.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Služby nič extra! Upratovali skoro denne, ale bežne sa stalo, že nám 2 dni nevymenili uteráky, zabudli na toaletný papier alebo vôbec neumyli umývadlo. V areáli je bazén s ukrutne teplou vodou do 190 cm voda, lehátka, sedenie a bar od 10-18 s nápojmi, koláčikmi a o 15. hod. zmrzlina. program nijaký, len reprodukovaná hudba v bare, pri bazéne a pri jedle večer. Tí istí čo kosia trávu, polievajú a udržujú areál vám berú tácky, balia príbor a utierajú stoly.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nič okrem biliardu!!!! Ani jeden program napr. grécky večer. Nula bodov.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Raňajky kontinentálne - to isté denne bez zeleniny a ovocia! Obed bez polievok ľahší, výber obstojný, červený melón, večera aj s polievkou a bohatší výber. Koláče len také suché piškóty alebo bublanina, sem-tam puding a z ovocia jedine melóny. Úžasná fantázia v krajine, kde vám pod oknami zrejú banány...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Ak si odmyslím tú nekonečnú cestu na pláž, čo nám denne vzalo 1 hodinu (lebo sme odchádzali na obed), tak prostredie bolo ako-tak slušné. Pretože hotel nemá svoje slnečníky, využívali sme slnečníky iných hotelov zdarma, lebo sme sa drzo zamotali medzi Talianov a Rusov. Inde pýtali 6-10 € za súpravu!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela