02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Krásna dovolenka ~ Recenzia hotela Lindos Princess Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Krásna dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Úžasné, krásne, luxusné. Vadili mi tam 3 veci, ale zvykla som si: mačky, rusky hovoriaci (či skôr hluční) turisti a to, že internet bol za poplatok.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
cca 1hod. autobusom z letiska Rhodos. Veľký areál s množstvom bazénov, krásne udržiavaná záhrada s palmami, olivovníkmi, levandulami, kvetmi, rôznymi kríkmi a stromami (napr. granátové jablko). Všade tráva, píniová kôra, biely drvený mramor, každý jeden kúsok plochy upravený, nádhera. Všade čistúčko.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
My sme boli ubytovaní v hlavnej budove, ktorá má západné a východné krídlo. Z balkóna sme videli z boku na more a priamo na kopec pred hotelom. Izby krásne zariadené, každý deň bolo upratané. Minibar na izbe dopĺňali každé 2 dni, 2xcola, 2xminerálka, 2xlimonáda, 2x7up, 2xpivo. Kúpeľňa čistá, vaňa, WC, umývadlo.
Služby:
starstarstarstarstarstar
na vysokej úrovni
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
minigolf, plážový volejbal, tobogány, bazény. Animátory stále niečo s deckami nacvičovali, pre detičky tam bolo niečo ako škôlka, zlaté.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
jednoducho sa nedalo všetko ochutnať, bolo toho veľa na výber - mäso (kuracie, hovädzie, bravčové, jahňacina, zajac, morčacie), prílohy, cestoviny, omáčky, polievky, zeleninové šaláty, ovocie, múčniky, pečivo, no všetko a veľmi chutné. Jedlá stále dopĺňali, nikto nepozeral, koľko si naberáte, stále boli voľné stoly či už v jedálni alebo vonku na terase. Cez deň keď sme boli na pláži, chodili sme na obed do plážovej jedálne, tam sme mohli v plavkách, jasné že nejaké tričko na seba, ale do hlavnej jedálne sa v plážovom oblečení nedalo chodiť, páni by mali mať dlhšie nohavice (aspoň pod kolená).
Pláž:
starstarstarstarstarstar
čistá, udržiavaná, kamienkovo-piesková, je lepšie mať obuv do vody
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Silvia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela