02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

recenzia ~ Recenzia hotela Lindos Princess Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:12.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobrý hotel na výbornej úrovni. Skvelá dovolenka. Ďakujeme že sme tam mohli letiet lietadlom. More i pláž výborné. Vhodné pre deti i dospelých. Krásny hotel i okolie aj výlety do okolitých častí ostrova. Sprievodkyňa milá a hodne sa nám snažila výjst v ustrety pri našom probléme. Všetko OK.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Skvelá poloha. Máme krásne zážitky i v mori i s pobrežím.Je to ďalej od letiska, no dá sa to vydržať. Skvelý hotel aj pre matky s deťmi. Sú tam rôzne preliezačky a skvelé centrum zábavy pre deti a dorast.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Výborné a veľmi dobrej úrovni. Starostlivosť každý deň i výmena všetkých uterákov denne i umývanie podláh a zachovávanie čistoty v izbe i kúpeľni.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Starostlivosť každý deň i výmena všetkých uterákov denne i umývanie podláh a zachovávanie čistoty v izbe i kúpeľni. I ostatné bolo dobre prístupné. Taktiež požičovňa kníh bola zdarma a knihy i v Slovenštine a Češtine sme si velmi radi požičali na čítanie pri recepcii. Internet sme tiež mali prístup kedy kolvěk sme potrebovali sa spojiť a pracovať na ňom. Zistiť si potrebné info. Ďakujeme. I na recepcii i v iných častiach boli k nám velmi uslužný, milý a zdvorilý ostatný personál.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Športovali sme v mori - cvičili sme tam rôzne cviky na uvoľnenie chrbtice a svalov, mali sme morský relax a terapie smiechom a potápali sa so šnorchlom, vyťahovali mušle zo dna. Bola to dobrá zábava. Veľmi sme sa pri tom nasmiali. Zábávali sme sa podľa toho ako sme to vnútorne cítili. Boli sme tam kde sme mali byť. Boli tam i iné športy a zábavy no tie sme nevyužívali. Páčilo sa nám cvičenie v bazéne a skútre na mori i jazda na windsurfingoch.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola pestrá i výber docela dobrý. Vždy sme si mali čo vybrať. Veľmi dobré a čisté prostredie. Vždy sa nám snažili vychádzať podľa našich potrieb personál v ústrety. Boli veľmi milý a úslužný, usmievavý a snažili sa nám pomôcť nájsť miesto, alebo rýchlo odpratať zo stola a okamžite doniesť nové taniere príbory, keď sme prišli neskôr. Akurát nám vadila niekedy nevhodná hudba z reproduktorov na terase v jedálni. Možno trochu na ráno jemnejšiu príjemnejšiu by to chcelo. Ale inak veľmi dobre. Ovocie, džúsy, torty, všetkého dostatok.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je dobre udržiavaná i more bolo čisté a krásne trblietavé. Milujeme more veľmi a radi by sme sa tam niekedy vrátili znovu. Už sme hotel navštivili dva krát aj v roku 2010 a v roku 2012.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Mikušová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela