02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

výborná dovolenka ~ Recenzia hotela Lindos Princess Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:výborná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:05.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborná rodinná dovolenka v krásnom prostredí. Veľmi milo nás prekvapilo množstvo slovenského personálu (študentov hotelových škôl) v reštaurácii, v baroch a dokonca aj na recepcii.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
V tichšej okrajovej časti medzi dedinkami Lardos a Pefki, v okolí sa nachádza niekoľko obchodíkov so suvenírmi a potravinami, reštaurácie, požičovňe áut. Do Lindosu je to asi 10 km.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi pekné priestranné izby s minibarom, peknou kúpeľňou a terasou s výhľadom na more, ubytovanie pre viacčlenné rodiny bolo väčšinou riešené v apartmánoch pri bazénoch.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Upratovali denne, chladničku dopĺňali každý druhý deň, usmiate, prívetivé. V areáli sa upratovalo, nepovaľovali sa tam žiadne poháre, taniere, staral sa aj záhradník.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Deti väčšinou boli v miniklube, kde robili rôzne súťaže, stolný tenis, šípky, minigolf, maľovanie na tvár, bazén, jazda na banáne v mori. Každý večer okrem soboty minidisco a program s medzinárodným animačným tímom na amfiku. Za poplatok rôzne vodné športy priamo na pláži (animátorka bola aj zo Slovenska).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborné, všetci si mohli nájsť podľa svojej chuti. Niekedy sa nám nechcelo prezliekať, tak sme zostali obedovať v plážovom bufete. Na večere je potrebné si dať dlhšie nohavice, dodržujú to všetci. V bufetoch ochotní čašníci, nie je potrebné čakať, poháre čisté. Deti mohli doatať kedykoľvek zmrzlinu aj v bufetoch. Večer cukrová vata a popkorn.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekná asi 150m dlhá a 15m široká piesková so sprchami, lehátkami a slnečníkmi bez poplatkov. Vstup do mora pozvoľný, cez malé okrúhliaky, ďalej piesok, v jednom mieste väčšie skaly. Voda čistá, priezračná, pláž má modrú vlajku.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:sofokles
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela