02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super dovolenka ~ Recenzia Niriides Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.06.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborná strava, ubytovanie i vybavenie hotela, milí personál. V hotelovom areáli sú mačky, aj mladé. Treba dávať pozor na pazúriky, hlavne pri deťoch, inak sú pritulné, len mamka ich občas bráni.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jediným mini problémom bola vzdialenosť od mora. Cesta trvala síce len 10-15 min. Ale pre 5ročnú to bolo dosť ďaleko. Transfer z letiska niečo vyše hodiny (vykladali sme ľudí), na letisko iba 45min. išli sme priamo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Čisté, priestranné izby, upratované každý deň, jeden deň ráno a ďalší deň poobede, uteráky menené každý deň.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Do 18-tej otvorený bar pri bazéne, po 18-tej hlavný bar. Sú tam aj sprchy, ak sa niekto ešte chce okúpať v mori a odchod ma neskôr, ale izbu už vrátil(do12-tej). My sme nevyužili. Bazén sme nevyužili, vyzeral byť čistý, každé ráno prichlorovali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Je tam minigolf a nejaké ihrisko, to sme nevyužili. Veľmi pekné detské ihrisko, doobeda je v tieni, poobede čiastočne. Majú tam aj motokáru na baterky, da sa povoziť, je to spoplatnené, hádžu sa eurá (2), urobí viac kolečiek, než podobné káry vo funparku mimo hotela.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Nám strava chutila, bolo z čoho vyberať, mäso, prílohy, ryba, šaláty, zelenina, cestoviny, hranolky a i. Môžno niekedy ťažšie vybrať si, ale len kvôli individuálnym chutiam. Veľa ovocia, želatina, puding, koláčiky, zmrzlina. Pitie. Nám chutilo.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Asi 3 pláže su tak najbližšie. Doľava má viac piesku, ale je problém ľahnúť si na plachtu, súkromné lehátka sú pri brehu. Pláže vpravo od hotela sú viac kamienkové, jedna je pri prístave, je tam pekný kostolík a druhá je ešte viac vpravo, asi najviac kamienkov a okruhliakov, piesok je dalej od brehu, oplatí sa obuv do vody. More čisté, srm tam otrhnutá zelená, či hnedá riasa. Voda bola studenšia, ale postuhne sa ohrievala.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Alexandra
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela