02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Spokojnosť - 50% ~ Recenzia hotela Mikri Poli (4*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Spokojnosť - 50%
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha:
OK.
Ubytovanie:
1. MRAVCE v IZBÁCH. Nás to extrémne neobťažovalo, na izbu sme chodili prakticky len spávať plus sprcha pred večerou :-) 2. Ubyt. nie je masové v 1 budove,ale v nízkych 2.posch domčekoch /príz. + 1.posch./ Izby sme mali vlastne 2, oddelené normálne stenou, nie drevenou priečkou ako písali v katalógu. To bolo super, báli sme sa, že budeme v jednej izbe prekračovať 2 prístelky. 3.Sú izby, ktoré sú veľmi ďaleko od jedálne aj od mora, ak majú voľné -sú ochotní vymeniť. 4. Elektrinu, teda aj klimatizáciu môžete zapnúť len keď ste v izbe. Chladnička je vám tým pádom na nič.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
1. Hotel na 5 hviezd, ako to prezentovala CK Satur to určite nie je. Tak 3. 2. Naša CK /Satur/ sľubovala v katalógu SLOVENSKÉHO ANIMÁTORA ako aj miniklub v slov.jaz. Nič z toho nebola pravda. Boli tam len Nemci a Češky od Fira a Fishera - miniclub. Z Fira nám deti vziať nechela a CK Fisher sme zaplatili 50€/dieťa, tak sme mohli na 4hoďky denne oddychovať od našich malých hyperaktivít. Pre nás boli Animácie v slovenčine jedinou prioritou pri výbere zájazdu, takže keď som sa dozvedela - ako to je - mala som pokazenú polovicu dovolenky a cítim sa totálne podvedená.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tenis a stol.tenis zadarmo, požičanie rakiet za zálohu. 5 bazénov v rámci hotela. O dvoch sme sa dozvedeli až na konci :-) sú úplne vzadu.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
OK.
Pláž:
Určite nechoďte do mora bez kúpacích topánok /NIE ŠLAPKY!/, len tak si užijete plávanie/šantenie v mori.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:lotty
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela