02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Marianna Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Perfektná oddychová dovolenka, animácie či tancovanie však nečakajte a ani to že pôjdete späť pred polnocou.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pri hoteli nie je pláž, je asi takých 10 minut peši. Na pláž a späť jazdí minibus (asi majiteľ hotela alebo jeho zamestnanec) , pokiaľ si dobre pamätám tak o 10:00,14:30 a o 17:00. Tak s týmto treba počítať, najmä v teple je každá vzdialenosť pocitovo väčšia . V Kolymbii toho veľa nie je, iba pár malých obchodíkov a samé hotely.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Neviem čo som mal čakať pod 4 hviezdičkami, začnem tým čo sa mi páčilo: uteráky menili každý deň, pomerne jednoduchý štýl ubytovania - mne vyhovoval, izba s klimatizáciou - môžte si zapnúť alebo vypnúť Čo sa mi nepáčilo :postele boli dve oddelené na kolieskach, nedali sa nijako zabrzdiť, takže ste museli rátať s tým že sa rozidu, upratovačka chodila ako jej prišlo, žiadne presné časy (raz ráno raz poobede), neboli žiadne cedulky " nerusit " alebo nič podobné, (možno stačí zavolať na recepciu ale naozaj neviem, podľa mňa by to už pri 4* malo byť samozrejmé), v izbe boli malé nedostatky krásy (nedosiahnuteľné kúsky omietky, orypana farba atď), poloha izby pri kuchyni - väčší hluk + bar kúsok od izby = pomerne veľký hluk do polnoci.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Fajn bola možnosť predĺžiť pobyt na izbe v deň odchodu, síce je spoplatnená (do 17:00 sa platí 25€). Wi fi je za 15 € na týždeň, takisto aj za trezor na izbe sa pripláca. Na recepcii sa dohovorite aj v iných jazykoch (po anglicky určite a myslím že aj po nemecky a taliansky ). Hotel má bazén ktorý kapacitne vyhovuje. Pri ňom sú aj lehátka (bezplatné ) a slnečníky a stromy ktoré poskytujú tieň. Bar je kúsok od bazéna cca 10 metrov.
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jediná výčitka smeruje na All Inclusive - jedáleň je k dispozícií od 7 do 10, od 13 do 15 a od 19 do 21. Poobede boli pri bare sušienky, ale inak ak ste hladní mimo týchto hodín, tak jedáleň je zatvorená. Čo sa týka výberu, raňajky: pečivo, kolaciky, vianocka, bábovky, miniparky, atď, obed: vždy boli dva až tri druhy mäsa, šaláty, zemiaky, ryža a cestoviny, dezerty boli malé kolaciky a puding resp. želé a zmrzlina. Večer podobne ako na obed. Chuťovo boli vždy veľmi dobré. Pri bare pri bazéne boli vždy miešané drinky (také hop šup, ale v tom teplé je dobré vypiť aspoň nieco). Víno a pivo aj káva všetko v cene. Na raňajky odporúčam ich biely jogurt s čokoládou.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je verejná vzdialená asi 10 minút pešo. Je štrkovo piesočná, miestami sú lehátka na prenájom 8€ dvojlehatko a slnečník na deň. Voda je čistá, more kľudné aj keď asi trochu chladnejšie. Väčšinou bolo postupne sa zvazujuce dno.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Mato
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela