02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Naša dovolenka :) ~ Recenzia hotela Marathon (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Naša dovolenka :)
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:19.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka v hoteli Marathon bola výborná. Personál hovorí anglicky, nemecky, grécky a dokonca aj česky. Priestory čisté, ľudia veľmi milí, strava skvelá. Jediná nevýhoda bola v tom, že na pláž treba dochádzať asi cca do 10 min. Ale vrelo odporúčam a určite by soms a tam vrátila opäť :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je situovaný v centre diania, v okolí je množstvo obchodíkov, reštaurácií a barov. Pláž je cca 10 minút chôdze. More je čisté a pláž udržiavaná.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby sú síce staršie a menšie, ale útulné a pravidelne upratované. V izbe je fungujúca klimatizácia, TV, veľká skriňa. Kúpeľňa je veľmi malá, ale postačujúca.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Vysoko hodnotím ochotu a správanie personálu. Všetci veľmi milí, usmiati..na 100 % :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je taký skôr "rodinný." žiadne animačné programy pre deti, takže skôr také tichšie prostredie.Večer pri bazéne hrala pravidelne hudba, občas aj slovenská :)Je možné si požičať auto či bicykel, alebo sa večer vybrať von a užiť si dovolenkovú atmosféru. V sobotu bol grécky večer - hrala tam živá hudba a tanečníci ukazovali tradičné grécke tance.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava bola vždy veľmi pestrá, od šalátov, cestovín, masa až po ovocie, zeleninu, koláče..človek sa mohol denne najesť dosýtosti. Jedlo bolo veľmi chutné. Hodnotím na 120 % :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola tichšia, čistá, pieskovo - štrková. More čisté..na pláži boli funkčné sprchy a WC. Ležadlá stáli 4 €/ deň. Ľudia na pláži boli prevažne Slováci / česi..ale príjemní a zhovorčiví :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela