02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nádhera! ~ Recenzia hotela Alfa Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádhera!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:14.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Nemám slov...super dovolenka!Som smutná, že som späť, zostala by som aj celý život!chichi
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je priamo na pláži, hneď pred hotelom je autobusová zástavka, 10 min pešo je od hotela hlavná nákupná pasáž Kolymbie so spústou obchodíkov a barov. Všade je to kúsok, pól hodinka do Lindosu, 40 min na Rodos. Faliraky je cca 20 min. Boli sme tam v Aqua parku.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Bývali sme v rodinnej izbe. Izba bola vždy uprataná a čistá. Uteráky, povliečky a plachty menili každý deň. Izba mala dostatok úložného miesta, vysoké skrine, nočné stolíky, manželskú posteľ a dve postele pre deti. Rozlohou nám úplne vyhovovala..bola skoro taká ako naša obývačka doma :o)Mali sme veľký balkón so stolíkom a tromi stoličkami. Samozrejme, že toaleta a sprcha boli na izbe.( vo výbornom stave..žiadne plesne a pod.)
Služby:
starstarstarstarstarstar
Personál bol milí, všetci vždy usmiati a ochotní pomôcť. V baroch ( dva cez deň- pláž a bazén, dva večer- pláž a hotelová terasa)je personál taktiež super! Radi Vám namiešajú drink, na ktorý si zmyslíte. (okrem mojita - namajú mätu)Pivo mi veľmi chutilo.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Na pláži ponúkajú rôzne druhy športov, padák, banán..atd. Každý si môže vybrať. Hotelový anim.tím sa stará o deti všetkých vekových kategórií. Večer je zábavný program prevažne pre nem.klientelu. Ale v hoteli oproti - hotel Alfa, je český anim.tím, kde môžu hostia z Alfa beach chodiť na program a celodenné aktivity a kľudne sa tam aj cez deň kúpať a pod. Moje deti tam boli varené, pečené! (13,15)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Bola som úplne spokojná..až moc! bála som sa koľko kg si domov prinesiem..Deťom najviac chutili raňajkové croissanty s nutelou. Obedy a večere - paráda, mäsko na šťave, hovädzie, bravčové, pečené, vždy aj veget.menu, cestovina, ryža, zemiaky,hranolky,zeleniny kopec, zálievky na šaláty, syry..No úplne všetko. Dezerty, torty, želé..Mali sme aj tiramisu..mňam!Všetko formou bufetu.Nemôžem všetko vymenovať, lebo by som písala celý deň!
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna, čistá..More priezračné, teplota akurát. Ani studená ani ako polievka. Na pláži boli lehátka so slnečníkom za poplatok, my sme vždy ležali na lehátkach pri bazéne, tie boli bez poplatku a do mora sme sa chodili kúpať, od bazéna je more asi 3 min. Aj sme sa potápali. V mori sme kŕmili rybičky, bolo ich tam spústa..krásne, farebné, veľké aj malé..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Magdaléna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela