02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Lucia ~ Recenzia Labranda Kiotari Bay (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Lucia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2018
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:24.06.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
S jedlom sme boli spokojni, hlavna reštauracia ponuka dobry a rozmanity výber. Velmi sme ocenili aj taliansku restauraciu, kde v ramci all inclusive priamo pred nami pripravovali fantasticku pizzu a cestoviny. Raz za pobyt sme mali narok na večeru v greckej restaurácii, kde na stole neostalo prazdne miesto :) Bar v bazene aj na priamo na plazi, pocas dna zmrzlina, super gyros, v ponuke aj pizza. Plaz prevazne kamienkova, prijemne veterno. Obcas zamracena obloha, ale to sme sli v strede juna. Sezona zacina koncom juna, ked sme odchádzali, už bolo ovela viac hosti. Kazdý vecer animacny program, cez den nebola nudza o aktivity. Aktivni dovolenkari si pridu na svoje. Jedina vec, ktoru chcem vytknut bola nasa izba, na 4* hotel sa to ani zdaleka nepodobalo, kedze uz nemali volnu 2postelovu izbu, priplatili sme si za dvojizbu, kde boli spolu 4 postele, neviem, ako by ta vedelo byt ubytovaných tolko ludi, ked tam bola len jedna skrina a este k tou bez policiek. Starý nabytok bolo dost citit, cistota tiez nebola podla nasich predstav. Ráno uz od 7-7.30 bolo na chodbe pocut upratovacky. Komplex je velky zlozeny zo 4* a 5* casti, mozno ine izby su na vyssej urovni.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Cca 2 hodiny od letiska, v blizkosti mestecko Kiotari, 2O minut peso, mensie nakupne moznosti. 15 km je vzdialeny Lindos.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela