02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Aegean Breeze ~ Recenzia hotela Aegean Breeze (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Aegean Breeze
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:27.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je síce zrenovovaný, no rozhodne nečakajte luxus alebo vyššiu triedu zodpovedajúcu 5*. Podľa môjho hodnotenia zodpovedá 3,5 - 4*. Celkovo sme boli spokojní a prežili sme peknú dovolenku. Hľadali sme najmä kľud a all inclusive a to splnilo očakávania. Bez zníženia ceny v ultra last minute ponuke, ktorú sme využili, pokladám cenu za neprimerane vysokú.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel sa nachádza v pustatine, okolo sú len voľné pozemky,na hlavnú cestu a k nejakým obchodíkom treba isť niekoľko km do najbližšieho mestečka. Ale čo je pozitívne, súkromná hotelová pláž je tichá, nepreplnená, v závetrí malého rybárskeho prístavu s príjemným pohľadom na loďky. Na to, aby ste videli aj niečo viac ste nútení požičať si auto, ale požičajú vám ho priamo v hoteli - najnižšia kategória auta 35€/deň u pani s pultom na recepcii. Auto máte pristavené pred hotelom od 8,00, odovzdávate ho v posledný deň požičania do 20,00.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Priestranné, pohodlné izby, boli sme dvaja, ale izba mala 3 samostatné postele, no na úkor malej sedačky, ktorá sa tým pádom nedala používať na sedenie. Boli sme sa však v posledný deň sprchovať pred odchodom v inej izbe, kde boli postele len dve a tam bola sedačka a stolík normálne umiestnené. Každý deň menili uteráky a podložku do kúpelne, asi každý druhý deň plachtu na spanie, no rozhodne nebolo upratovanie hodné kategórie 4 alebo 5* hotela. Nesťažujem sa, ale hodnotila by som to 3hviezičkami.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Všetci sa vcelku snažili, areál bol čistý, zalievali trávu a rastliny, páčilo sa mi, že lehátka a slnečníky v hoteli aj na pláži sú v cene, tak isto aj osušky na pláž, neustále bol celý deň pokrytý all incl. ponukou jedál a nápojov, podávali aj čistú chladenú vodu, čo bolo super. Personál bol snaživý a ústretový, celkovo sme boli spokojní. Jedna delegátka a dvaja animátori boli ochotní a ak bolo treba s čímkoľvek vedeli pomôcť. Celkovo sa v hoteli pohybovalo dosť veľa slovenského personálu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
nám vyhovoval úplný kľud na pláži, iní využívali pekný priestor s bazénmi a animovanými programami. Každý si prišiel na svoje. Asi dva alebo tri večery cez týždeň bola dlhšie verejná zábava so živou hudbou , v hoteli je viac animátorov niekoľkých národností, ktorí zabezpečujú program, aktivity a nejaké športy. Tiež môžete využiť posilňovňu - presklenú priamo s výhľadom na more, lebo je umiestnená mimo hl. hotelového komplexu na trávniku pri mori.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na 5* hotel to určite nie je, ale snažia sa pripravovať pestrú stravu , bez toho aby sa opakovala. Stále bolo čo jesť aj medzi hlavnými chodmi, no pripravujú to najmä zo zamrazených potravín a výrobkov...Nie som celiatik, ale za katastrofálny považujem "kútik pre celiatikov". Myslela som, že tam bude väčší výber, ale v "kútiku" = na jednej miske boli bezlepkové špagety a ešte nejaké cestoviny + polystyrénový ryžový chlieb. Neviem, či bolo možné vyžiadať si niečo viac, ale čakala som od špeciálnej ponuky pre celiatikov niečo úplne iné!!! Celkovo do jedla pridávali dosť múky, tak celiatici zrejme boli odkázaní na zeleninu, ovocie, ryžu a zemiaky, a prípadne dusenú mrazenú zeleninu. Mäso obaľovali do múky a piekli alebo vysmážali.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel disponuje dlhšou plážou, rozdelenou na dve časti- jedna je kamenná so zlým prístupom do mora, druhá piesková vhodná aj pre deti. Na tejto pieskovej pláži je jemnučký piesok, pozvoľný vstup a vždy sme si našli miesto. More na ňu vynáša viac či menej rias - alebo skôr pozostatkov z morskej trávy, ktoré nie sú ale príliš veľkým problémom. Dno je pieskové a čisté, more skôr pokojné, ale nie je také kryštáľové ako na iných plážach Rodosu, má to zrejme na svedomí ten jemnulinký zvýrený piesok. Za prístavom je však tiež dobre prístupná pláž s pieskom a búrlivejším morom pre tých, ktorí chcú skákať vo vlnách a obľubujú vodné športy. Kvitne na nej veľa bielych ľaliovitých kvetín, čo bolo naozaj nezvyklé a zaujímavé.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:AG
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela