02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

recenzia ~ Recenzia hotela Pegasos Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Už niekoľko rokov sme pravidelne chodili na dovolenku do Turecka.Teraz sme sa rozhodli vrátiť do Grécka a prvý raz sme navštívili ostrov Rhodos.Prežili sme perfektnú dovolenku s množstvom zážitkov v peknom hoteli,ale aj počas fakultatívnych výletoch.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza priamo pri krásnej pláži v stredisku Faliraki cca 18 km od letiska.Počas večerných prechádzok možnosť sa prejsť do blízkeho centra s množstvom obchodíkov, krásnej vyhliadky na celé stredisko, pre deti na skok Aquapark.Pohyb po stredisku buď autobusom,zástavka priamo pred hotelom, alebo vláčikmi.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je po kompletnej rekonštrukcii, takže izby sú nové, veľmi nápadito a elegantne zariadené, čisté, každý deň upratované, denne menené osušky.Bývali sme na 4-tom poschodí a ešte nikdy počas dovolenky sme nemali tak úžasný výhľad na celý resort a aj more.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Dá sa to povedať len jedným slovom, že výborné.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Každý deň som bola na aquagym, manžel šípky, stolný tenis, večer krásne grécke folklórne vystúpenia, diskotéky, miss hotel.... Super tím animátorov, ktorí robili stále nejaký program pri bazéne a večer v bare jak pre deti, tak aj dospelých.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava pestrá,dostatok ovocia po celý deň,akurát malé mínus - slabo riešený snackbar počas obeda.Takže vždy sme museli ísť na obed do hlavnej jedálne.
Pláž:
Po prechádzke po pláži sme skonštatovali, že tá naša bola najpeknejšia ,piesočná s drobnými kamienkami pri vstupe do mora. More krásne,priezračné, čistučké, v júni ešte trošku chladné, ale po pár dňoch sa zohrialo, takže sme si ho dosýta užili.Škoda len, že lehátka boli za poplatok, nevadilo nám to, lebo alternatíva bola lehátka pri bazéne,alebo v garden. Osušky sú zdarma, možnosť denne si vymieňať v towelcentre.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Jarmila
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela