02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie hotela ~ Recenzia hotela Ioannis Golden Club (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie hotela
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Odporúčam, pekný ostrov až na jedlo, nie je čo vytknúť. Je to asi skôr pre kľudnejšie páry, alebo rodiny s detmi. Nie je tam až tak moc priestoru na zábavy alebo nejaký rušný nočný život.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachádza v okolí Golden Beach pláže cca 200-300 metrov od mora.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Mali sme izbu superior, izba pekná, upratovačka upratovala každý deň. Akurát TV je zbytočný, keďže tam nič slovenské nie je resp. nejaký využiteľný program pre Slovákov, ale na dovolenke je to aj tak zbytočné. Ubytovanie OK.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V okolí sa dá požičať kajak, vodný bicykel, auto, skúter, na pláži sa dá hrať volejbal, ale to záleží na akej ste časti pláže.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
So stravovania sme boli sklamaný. Od All Inclusive sme čakali viac. Ale nakoniec to bolo All Inclusive light plus, ale to je skôr na pomýlenie súpera. Raňajky výber nutela, rôzne džemy, ovsené mlieko, syr, saláma, vajíčka na tvrdo. Nápoje káva, čaj, mlieko. Obed: Klubový sendvič - tak toto sme od all inclusive nečakali, každý deň ten istý. Náboj, voda alebo víno. Dezert - zákusok Večera - výber z dvoch jedál, porcie veľké a chutné, ale malo to byť skôr na obed a nie na večeru. Resp. niečo podobné by sme aspoň čakali aj na obed. Takže nenapísal by som že je to All Inclusive, ani light, ale skôr by som napísal niečo ako vylepšená polpenzia, pretože to asi nebola ani plná penzia.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je veľmi pekná s výhľadom na hory. Veľa slnečných dní, ani raz nepršalo. Voda teplá.asi preto lebo je to v takej čiastočnej zátoke. Pozvoľný vstup do mora a napriek tomu že je tam piesok, voda bola čistá, piesok sa tam nemútil.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Juraj
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela