02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Rhodos plný dobrodružstiev ~ Recenzia Fantasia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Rhodos plný dobrodružstiev
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Rhodos je nádherný ostrov plný krásnych zátok, pláží, adrenalínových vodných športov, dokonca je tu aj možnosť horolezectva, ktorú som využil. S partnerkou sme preto chceli niečo, kde nebudeme viazaný na hotel službami all incusive, kde by nám ten obed zjavne stále prepadol, nakoľko sme akčné živle.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela Fantasia Resort je vynikajúca, tichá, počuť akurát tak cikády, ktorých cvrlikanie len dodalo atmosfére viac exotiky. Vzduch je tam čistý, nakoľko to nie je pri ceste a pláž je v podstate jednou cestou stále rovno, kúsoček od hotela.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovaniu by som vytkol asi len absenciu sieťok na posuvných dverách, nakoľko sme tam mali inváziu komárov a maličkú kúpeľňu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby hotela boli super, všetko včas vymenené, očistené, nebol žiadny problém.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Šport a zábava sú vo Faliraki na dennom poriadku, je tu veľmi veľa príležitostí, či ísť na Parasailing, Windsurfing alebo pre tých odvážnejších je tu Screamer, kde keď ide človek sám, tak čln ho ťahá za šnúru na malej nafukovačke a driftuje s ním a musí sa človek udržať a zároveň vyvažovať rovnováhu. :)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V stravovaní mi vadilo viac vecí, v prvom rade to bol zle umytý riad, v druhom rade to bola kvalita samotného príboru, ktorý bol prevažne HLINÍKOVÝ! Príbor z nerezovej ocele mi trvalo nejakú dobu nájsť a bolo ho tam žalostne málo. Mnoho druhov jedla sa taktiež opakovalo skoro stále, rovnaké druhy syrov ("až" 2), stále taká istá ryža, či dokonca som objavil aj plesnivý kúsok pomaranča.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláží je tu naozaj veľa, ktoré sa dajú navštíviť aj pešo cez Faliraki bay, Anthony Qeen Bay, Calithea bay, kde je aj Poseidon beach. Takže ak nie ste typ, ktorý len celé dni trávi na tej istej pláži, je to ako strategické miesto stvorené pre Vás :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Matej Kečkéš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela