02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Top dovolenka ~ Recenzia hotela Evi (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Evi ★★★
Grécko / Rhodos / Faliraki
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Top dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.06.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Celkové hodnotenie je veľmi pozitívne, hoci prvý deň sme sa trošku zlakli - veľký areál hotela a my sme mali izbu trošku dalej, ale to je iba zvyk. Hotel, personál, jedlo, pláž, more, možnosti výletov, zábava, obchodíky s úžasnými suvenírmi a skvelí ľudia!
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela je skutočne chvíľu 5-10minút od centra Faliraki a aj od pláže, nie je to v najrušnejšej ulici, skôr tak v úzadí, preto sa to na prvý pohľad niekomu páčit nemusí (najprv sa ani nam), ale v konečnom dôsledku je to fajn poloha, blízko je napr zastávka, z kt. sa môžete veľmi ľahko dostať do 12km vzdialeného Rhodosu....
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme mali fajn izbu, normálne čisto zariadenú (***hotel), keďže to je veľký rezort, neviem, aké boli iné časti, ale naša bola fajn, len teda trošku ďalej od hlavnej časti hotela, ale vedie tam taký príjemný romantický chodníček, je to len o zvyku.
Služby:
starstarstarstarstarstar
O všetko bolo super postarané, všetko skvele zorganizované, skvelý personál.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Blízko hotela, pár metrov sú tenisové kurty, aj v hoteli sa dá hrať volejbal napr. Keďže povrch je celkovo kopcovitý, tak na beh to veľmi stvorené nie je (nehovoriac o tom strašnom teple). Ja som športovanie nechala na týždeň bokom, ale kto chce, určite si niečo nájde.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Ak máte all inclusive, myslím, že nebudete ľutovať, čítala som tu recenzie, že jedlo sa opakuje atď...Tak určite, ked je stravovanie formou buf. stolov a vyberáte si z 20druhov jedál tak jasné, že sa budú opakovať, základ je nedať si každý deň to isté :) Ale podla mna pestrá super strava, ovocie zelenina, sladkosti, nápoje, alko nealko, počas celého dňa, medzi all inc. jedlami možnosť občerstvenia v bare v podobe sendvičov... adekvátne pre túto kategóriu hotela.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž fajn, lehátka za príplatok, ale v pohode sa dá aj bez toho, možnosť vodných športov od výmyslu sveta, čistá voda, pozvolný vstup do mora, veľmi ďaleko sa dá ísť a voda je plytká, vhodné pre deti najma.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lucia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela