02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nespokojnost ~ Recenzia hotela Evi (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Evi ★★★
Grécko / Rhodos / Faliraki
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nespokojnost
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:22.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovy dojem z dovolenky sme mali pokazeny vdaka personalu a ubytovaniu. Inak ostrov KRASNY, plaze, more, udolie motylov, pstrosia farma, akropola, Lindos a pod. nadherne!!!
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Trosku dlhsia prechadzka ulickami obchodikov, alebo polna cesta k plazi, ale inak celkom uspokojiva. Iba kusok od zabavy - diskotek, restauracii atd.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ak vam bude pridelena izba cislo 906, caka na vas vyhlad na rozostavanu budovu a zburany plot, mravce na izbe, neskutocne mnozstvo komarov. Pretecie vam vedro, kde odkvapkava klima, na balkone vas caka stol bez stability, nakolko z 5 noh ma len 3, ziadne snury na susenie pradla-plaviek atd., skrina, ktora nema policky a ani zadnu stenu. Na izbe sme marne hladali cislo na recepciu, radio nefungovalo. Moze sa vam stat, ze nadranom sa vam bude snazit opity Rusky dovolenkar vyvalit dvere na izbe - co vsak nie je chyba hotela, ale nikto z personalu vam nepomoze!Pristelok si radsej nezajedn avajte-caka vas totiz vylezane rozkladacie lehatko...
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Velka nespokojnost!!!!! Manazer hotela mal tak zlu anglictinu, ze nam nerozumel takmer pri ziadnom probleme, ked sme potrebovali pomoc, ani sa nedostavil na izbu, ked sme chceli vymenit izbu, povedal nam aby sme si nasli animatora a "go and play". Niekolkokrat sa stalo, ze nam na izbu boli dane zle vyprane osusky. Bazen po dvoch dnoch nemal priezracnu vodu, ale kalnu!!! Vo vode plavali slamky, papieriky a podobne odpadky.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bohuzial, Slovenski animatori sa medzi ludmi objavili velmi zriedka - animace boli podla Polskych animatorov. Na rozpise sice bol uvedeny plazovy volejbal atd. ale nikto nam nepovedal, kde hladat ihrisko, na ktorom sa bude hrat. Az nahodou sme ho objavili posledny den za jedalnou. V okoli bazena vzdy hrala moderna hudba z obdobia 90tych rokov.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pre nenarocnych je stravovanie celkom dobre - avsak malo pestre. Stale sa opakujuci vyber spomedzi rovnakych jedal. Takmer ziadne cerstve ovocie, zelenina len v podobe salatov. Dezerty na velmi zlej urovni.A treba sa pripravit na spolocnost maciek - nielen v okoli bazena, ale aj v JEDALNI!!!! Mohli sme si sami capovat len dzusy - cola, sprite, pivo a pod. nam capoval personal IBA na obed a veceru.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Plaz je vyborna, piesocnato.kamienkova, pozvolny vstup do mora, moznost za poplatok si zajednat lehatka so slnecnikmi, samozrejme, kto ma vlastne "lehatko" zajednavat nic nemusi.priezracne more, trochu sklamania z toho, ze v mori neboli ziadne musle, ktore sa vsak dali KUPIT v obchodoch....
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela