02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Skvelý hotel so skvelými službami :) ~ Recenzia hotela Calypso Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvelý hotel so skvelými službami :)
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.10.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Super hotel s prvotriednymi službami, ktoré sú nastavené hlavne pre Angličanov, Nemcov, príp. aj Rusov. Prostredie hotela je veľmi pekné, hotelová záhrada vás chytí za srdce. Personál najlepší, aký som kedy zažila !
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza priamo pri pláži, na okraji rušného Faliraki. Do centra je to chôdzou do 15 minút (buď popri vedľajšej ceste alebo popri pláži). Zastávka autobusu priamo oproti hotelu. Smerom do mesta Rodos (cca 500 m) môžete navštíviť "malé centrum", kde majú pekné obchodíky. Odtiaľ premáva aj vláčik.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Za príplatok sme si mohli objednať izbu s výhľadom na more, ale nepovažovali sme to za nutnosť. Aspoň nám slnko nesvietilo celý deň do izby, vychutnávali sme si jeho západ. Pri otvorenom okne sa veľmi spať nedalo - je tam hluk z hlavnej cesty. Izby sú útulné, moderne zariadené. TV stanice sú prispôsobené anglickej, nemeckej a ruskej klientele. Ale verte mi, pri toľkých aktivitách, ktoré vás tam čakajú, nebudete mať čas pozerať televíziu.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Fantastické ! Milý a ústretový personál, jedna recepčná trochu odmeraná, ale splnila nám všetko, čo sme požadovali. Dorozumieť sa anglicky nie je problém. Vlastne takmer žiadnym jazykom. V tomto sú Gréci experti - výborní obchodníci :) Internet je za poplatok, my sme si kupovali kredit a "skajpovali" s rodinou priamo z hotelovej izby. V lobby sú k dispozícii aj počítače, ale ak tam čakajú dovolenkári, ktorí sa potrebujú ubytovať v hoteli, nebudete mať také súkromie. Mimochodom, my sme pricestovali do hotela o siedmej ráno a poslíček nás už posielal na raňajky :) Ubytovali nás do dvoch hodín - komu sa nechcelo "driemať" v lobby miestnosti, išiel priamo na pláž. Plážové uteráky (modrá farba) dostanete každý deň čisté, rovnako aj klasické. Po príchode do izby sme mali plnú chladničku tekutín, ale do konca pobytu nám ju už nedoplnili. Potešil uvítací darček - fľaša vína. Trezor je grátis, v deň odchodu kľúč vrátane TV ovládačky a vstupných ID kariet nezabudnite vrátiť na recepcii ! Žehličku na oblečenie si so sebou určite nenoste - každé poschodie pre hostí zabezpečilo "miestnosť na žehlenie". Opäť zadarmo...
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Každý si tám nájde to svoje. My sme dennodenne hrali stolný tenis, večer bol program (karaoke, detská diskotéka, latinsko-americké tance, grécke tance, iluzionista, hltač ohňa...)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Oproti minulému roku strávenému v tureckom Turgutreise bol citeľný nedostatok rýb. Chýbal mi grilovaný pstruh, príp. losos. Trikrát do týždňa sú tematické večere (grécky, taliansky, rybací...). Nedostatku jedla sa nemusíte báť, až do záverečnej misy dopĺňajú (neskutočne sa tam plytvá...). Jedenkrát za pobyt dostanete poukaz na rezerváciu večere v A la carte reštaurácii. Tam som si ryby užila :) Nezabudnite si však cca 2 dni predtým rezervovať na recepcii stôl. Je tam obmedzená kapacita stolov. Raňajky sú chutné - podávajú klasiku (vajíčka, musli, šaláty, syry). Ak sa vám nechce prezliekať z plaviek, aby ste mohli obedovať v reštaurácii, snack bar blízko bazéna vás zaiste nasýti. Majú tam všetko možné, ale hlavne gyros, ktorý sa griluje len tam. K nemu si môžete vybrať ako oblohu zeleninu, ryžu, hranolky, opečené zemiaky... Všade sú vám k dispozícii nápojové automaty, kde si načapuje minerálku, pepsi, coca-colu, džúsy, čo vám len hrdlo ráči. Ak máte chuť na alkohol alebo miešaný drink, ste na správnom mieste. Stravovanie je ultra all inclusive - značkový alkohol máte zadarmo. V dolnom bare robí fantastickú caffe late/ľadovú kávu s vanilkovou zmrzlinou baba zo Slovenska (v tejto sezóne tam boli cca 4 zlaté slovenky).
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza pred nádhernou a čistou plážou s jemným pieskom, ktorá je ocenená modrou vlajkou. More bolo v septembri teplé, vstup do mora je pozvoľný. Je to miesto ako stvorené pre rodiny s deťmi, ale aj pre neplavcov. Osobne sa bojím plávať v hlbovej vode, ale na tomto mieste nie je voda extrémne hlbová ani pri bójkach. Čo môže na pláži niekoho otravovať, je doslova "pichľavý" piesok, ktorý vás zasype, keď fúka silnejší vietor. Dá sa to však vydržať :) Lehátka so slnečníkmi sú zadarmo v celom rezorte, nie len pri pláži. Miest je dostatok, nemusíte sa báť, že poobede nenájdete miesto.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Veronika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela