02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

pekna dovolenka, ale cestovka sklamala ~ Recenzia hotela Horizon Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pekna dovolenka, ale cestovka sklamala
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:07.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dovolenka bola pekná a oddýchli sme si, okolie ( Stalida ) bolo tiež super. male mestečko, ale je tam dosť barov kde sa dá zabaviť/posedieť, rôzne obchodiky či už s oblečením, alebo suvenírmi, potraviny, proste všetko čo turista môže potrebovať. Plaže boli pekné, čisté, vstup do more z pláži bol super, pozvoľný a dalej sa dalo aj plávať. Samozrejme mimo pláži sú skaly, odkial sa dá tiež isť do mora kto chce šnorchlovať napríklad a hlavne je všade čistučké. Oplati sa isť pozrieť do Knossosu ( Minotaurov labyrint ) - odporúčam doma si zakúpiť/naštudovať nejaku tu historiu a isť samostatne, prípadne nejaka partia. My sme boli 9 ľudi, takže sme si požičali VW Transporter a išli na celodenny vylet : Knossos, Heraklion - múzeum, Akvárium v Gournes, potom pláže Istra a Agio Nikolas ( ale nie su až take nádherne ako nam povedali). Najkrajšie su na západe, čo bolo ale cez 200 km od nas. Delegati odradzajú od požičania auta z požičovní kôli riziku, ale cez požičovňu máte tiež "Full Insurence" čo je plná poistka a za nič vy nezodpovedáte. Pozor na letové časy...človek by si mal prepočíta koľko nocí/dní ma sľúbene a čo vlastne dostane.... my sme 7 noc. (poslednú) odchádzali z hotela o 21:30 na letisko. čo znamená že sme zaplatili za noc ktorú sme vlastne ani nevyužili ani nespali už v tej izbe. A to ešte po príchode nam cestovka nezabezpečila raňajky ( prišli sme na hotel o 08:00). aj ked sme na ne už mali nárok, kedže sme končili posledný deň večerou a mali sme raňajkami. Jednoducho sme zaplatili akoby za 1 noc navyše. ( alebo sme mali k dispozícii ešte izbu do nášho večerného odchodu, ale za plnu cenu - dosť drahy "úložny priestor" pre batožinu )
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
10 min. od piesoč. pláže a centra Stalidi, po peknej promenáde popri mori a
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
ubytovanie nebolo zlé, ale nezodpovedalo cene čo sme zaplatili v cestovke. Hotel sa delí na 3* a 4*. Tá 4* časť je ževraj rekonštruovana....( možno bola, ale asi pred niekolkymi rokmi ). stary nábytok, stara klima, .... Jednoducho tu platilo, že cena nezodpovedala kvalite. Delegatka naš ešte chcela nahovoriť že my sme si objednali 3* hotel, lebo to mala tak v papieroch. ( našťastie som mala zmluvu so sebou a ukazala jej ). A najlepšie ked som ukazala recepčnej izbu ktoru uvádza na obrazku cestovka, tak mi povedala s úsmevom, že taku maju len jednu a je obsadena. ( čo znamená že cestovka ponúka na webe izby, ktore vlastne nedostanete .... myslím si že cestovky by nemali dávať len informatívne obrázky pri ponukách, pretože ludia si vyberaju predsa hotely hlavne podla foto ) Takže ubytko sa v celku dá, ale nie za takú cenu !
Služby:
Šport a zábava:
na pláži rôzne vodné aktivity, alebo šnorchlovanie pri skalách, lacné požičovne 4-koliek/skútrov
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
tu niet čo vytknúť...objedali sme sa ako prasiatka =o) varili výborne, takže nejako "odtrhavať" si od úst lebo držim dietu sa nedalo...takže 2 kila hore =o)
Pláž:
pod hotelom je mólo odkial sa dá skákať aj schádzať po rebríku ( hoc ten rebrík nie je nič moc podla mna). ale určite pri tom skákani sa mladí vyšantia dostatočne. My sme chodili na pláž cca 7-10 min. chôdze, ale nie hned na začiatok ale asi 400m dalej ( restaurácia AKTI ). cena za set ( 2lehatka+1slnečnik) je len 4€ ! čo bolo uplne super.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:livia
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela