02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

pre nenáročných ~ Recenzia hotela Paloma Garden (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pre nenáročných
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Rodinný hotel pre naozaj nenáročných.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel je hneď veďla hlavnej cesty, takže izby orientované smerom na more sú aj veľmi hlučné, a to aj v noci.Hotel ma viacero budov, pričom orientácia niektorych izieb je dosť zle riešená, balkony si buď navzajom pozeraju do izieb, t.j.ziadne sukromie, alebo su orientovane na bazen a jedalen, odkial do balkonov taktiez vidno a kde je pomerne velky ruch. K pláži a na promenádu je potrebné prejsť cez hlavnú cestu. Aj keď premávka nie je extra hustá, je nutné dávať dosť veľký pozor. Inak je možné použiť aj podchod, ale prvý použiteľný je vzdialený cca 100m. Výhodou je neďaleká zastávka autobusov ako aj požičovňa áut.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je obriadený a čistý s celkom peknou zeleňou. Izby boli čisté a upratané. Veľkosť izby primeraná účelu. Zariadenie štandardné, nábytok nebol zničený ani opotrebovaný, snáď iba chladnička už mala to najlepšie za sebou a bola značne hlučná. Klimatizácia bola nová a velmi účinná. Kúpeľňa bola dosť malá, so sprchovacím kútom a WC, síce staršia, ale čistá. Izba, ktorú nám dali bola orientovaná do dvora, takže sme hluk z hlavnej cesty nepociťovali. Hostia, ktorí tento problém mali, alebo boli s izbou nespokojní a žiadali o jej výmenu, bolo im vyhovené(ale trvalo to tak 2-3 dni)
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vzhľadom k typu hotela tam nebolo nič, okrem biliardového stola za nejaký poplatok a hotelového bazéna, ten bol čistý a udržiavaný. Na pláži bola tradičná ponuka vodných športov (skútre, parasailing, sofa, banán..)
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel ponúka polpenziu - raňajky boli veľmi stereotypné, vždy to isté, takmer bez obmeny, výber značne slabý a obmedzený. K raňajkám bolo možné si dať kávu, mlieko, džús, ovocie- najčastejšie melón a jablko. Jedlo na večeru bolo chutné,(podľa všetkého varí majiteľka hotela)typicky grécke, ale výber dosť obmedzený, veľa jedál bolo recyklovaných z raňajok alebo predošlého dňa. Jedlo bolo priebežne dopĺňané, rovnako tak ovocie a dezert. Nápoje k večeri neboli, ale bola možnosť si objednať u čašníka.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Najväčšie sklamanie dovolenky, úzka, preplnená pláž plná lehátok, nie je možné si rozložiť vlastný slnečník a na počet turistov naozaj nedostatočná. Ľudia si dávali uteráky aj pomedzi lehátka čo znemožňovalo akúkoľvek manipuláciu s nimi, tj. aj ked ste si zaplatili tieň, sedeli ste na slnku. Poplatok za slnečník a dve lehátka na celý deň je 6eur, cena sa po 16,00 znižuje na 5eur. Inak bola pláž čistá a udržiavaná, jemný piesok. More perfektne čisté s pozvoľným vstupom, vhodné pre veľkých aj malých. Pri skalách bolo možné pozorovať rybičky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Alena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela