02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nič moc... ~ Recenzia hotela Christiana (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nič moc...
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:20.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Veľmi slabé. Hotel je už značne "vybývaný" a je vidno, že veľmi sa o jeho údržbu nestarajú! Sprchu, ktorú sme mali na izbe možno smelo prirovnať k sprchám v robotníckych ubytovniach - a to by si ešte naši robotníci určite poličku pod zrkadlom dokázali namontovať rovno, nie šikmo, ako to bolo u nás!!!
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jediné, čo hovorí ako-tak v prospech hotela, je poloha, ktorá je v tichšej časti strediska a do mora je to ozaj blízko. Aj keď schody, ktorými je možné sa dostať od hotela k moru, sú (hlavne pre starších ľudí)dosť adrenalínovým zážitkom, nakoľko si treba na nich dávať veľký pozor, aby si na nich človek nespôsobil úraz.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nečakal som veľa - ale toho človeka, ktorý dal tomuto hotelu tri hviezdičky, by som rád spoznal. hotel je tak maximálne na úrovni jednej, maximálne jeden aj pol hviezdičky u nás! V izbe pre dvoch je len jedna stolička, jeden nočný stolík, skriňa bez jedinej poličky (iba tyč na vešanie vešiakov). A ako som už spomínal, sprcha s látkovou zástenou na tyči, ktorá vyzerá, že pri najmenšom pohybe sa vytrhne zo steny. Navyše teplá voda je len dovtedy, pokiaľ sa nespotrebuje voda, ktorá sa cez deň zohriala v zásobníku na streche - potom už smola, len studená voda. Keď sme to boli reklamovať na recepcii, pani s veľmi neprívetivým výrazom tváre nám povedala, že treba počkať pol hodinu a teplá voda potečie. Čakali sme až do rána - ale žiadna teplá voda sa nekonala. A tak to bolo každý večer.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pán, ktorý pravidelne bol na recepcii v noci, bol veľmi prívetivý a milý - ostatný personál na recepcii skôr odmeraný.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nevyužívali sme ponuku hotela (ak nejaká bola, lebo propagácia tohto typu služieb nebola žiadna v celom hoteli) - tak neviem posúdiť.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Veľmi slabé! Po tom, ako sme všade pred dovolenkou čítali o veľmi dobrej gréckej kuchyni, sme boli v našom hoteli veľmi sklamaní! Na raňajky žiadne ovocie, ani zelenina - na večeru detto (ak nepočítame grilovanú zeleninu, ktorá bola večer k dispozícii hojne preolejovaná). Zato si bolo možné vybrať praženicu zahustenú zemiakmi, hlanolky, cestoviny, pizzu. Proste, kto sa chce ako-tak stravovať podľa zdravej výživy, nemá v tomto hoteli šancu!
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž, ktorá bola priamo pod týmto hotelom, bola kamenistá, dosť špinavá, neupravená. Neviem, či pláž patrila hotelu, preto by som nerád hanil za jej stav hotel - ale pláže napravo aj naľavo od hotela, boli vo výrazne lepšom stave.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Ladislav KMEŤKO
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela