02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Super dovolenka ~ Recenzia hotela Cactus Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.06.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Nadherny hotel, super sluzby, personal, strava, prostredie. Bola to zatial nasa najlepsia dovolenka. Treba zazit, lebo povedat sa da vela, no uprimne dany hotel na 110% splní to co sluboval, este sme si doposial takyto priatelsky vztah so ziadnym hotelom nevytvorili, od vybornych food managerov, casnickov a hlavne animatorov az po super atmosferu, ktora sprevadzala cely nas pobyt, urcite sa tam este niekedy vratime, lebo sme boli nadmieru spokojni.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel sa nachadza priamo v rusnom stredisku stalida, k moru nejake 2 minutky, mnozstvo obchodov, barov hned po ruke, nadherne prostredie, kretske obrovske pohoria hned za hotelom, proste super.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytko taktiez super, izby niesu extra velke, ale su utulne, kazda izba ma klimu, telku, upratuju sa kazdy den.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Za sluzby musim dat 6 bodov, greci v tomto prekvapili, splnia vam kazdu jednu poziadavku aku vam uvidia na ociach, od stravovania, cez ubytovanie, proste vsetko co potrebujete. Su velmi ustretovi, priatelski, daju vam pocitit ze vy ste tam panom:-)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Sportu sme sa velmi nevenovali, ale v areali je mozne si zahrat tenis, futbal, volejbal, minigolf, nachadzaju sa tam 3 pekne bazeny, pri kazdom je all in bar, my sme mali stastie na super animatorsky tim, s ktorym sme sa spriatelili a aj vdaka nim sme stravili mnozstvo zabavnych veci, vdaka ktorym mame vela krasnych spomienok.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie je dalsia silna stranka daneho hotela. Kazdy rok s priatelkou chodime na dovolenku s mensim pocitom strachu, kedze priatelka ma bezlepkovu dietu, a niekedy je problem danu stravu zaobstarat. Cactus hotel ma dvoch skvelych, opakujem skvelych food managerov ( Stefanos, Nikos), ktori nam so spominanou bezlepkovou dietou vysli v ustrety asi na takych 110%, od zakuskov, peciva, cez hlavne chody, vsetko zabezpecili do totalnej spokojnosti, obaja boli priatelski, stale sme sa s nimi vedeli porozpravat o vsetkom a pri tom vsetkom si stale drzali vysoky profesionalny pristup. Strava sa obmiena kazdy den, bohate ranajky, obedy aj vecere. Personal ihned zbiera pouzite taniere atd. Co sa stravovania tyka uplna spokojnost.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz ma hotel svoju sukromnu, no za lehatka sa plati 6/€ na den. Plaz je pekna priestrana, pieskova, udrziavana, blizko je hotelovy bar. Vzdialena od hotela je tak ako sa pise v popise na skok, cez cestu a ste pri vode, celkove prostredie je velmi pekne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Peter
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela