02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Výborná dovolenka ~ Recenzia hotela Cactus Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Výborná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:27.06.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vcelku naša najlepšia dovolenka. Prvýkrát sa nám vôbec nechcelo ísť domov, ešte týždeň sme si tam vedeli predstaviť zotrvať. Tento komplex je veľmi dobre riešený. Vynikajúci pre rodiny s deťmi. Najviac sme boli spokojní so stravou, naozaj veľmi chutná.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Bola som rada, že nie je úplne priamo na pláži, nakoľko ak sem tam bolo veterno tak pri hoteloch na pláži to bolo cítiť, ale tým, že tento komplex je členitý a nachádza sa až za reštauráciami a obchodmi aj keď blízko pláže, tak to vôbec nie je cítiť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásna a udržiavaná záhrada s palmami a kvetmi. Príjemné prostredie. Izby čisté, aj keď skôr svojim vybavením zodpovedajú trojhviezdičkovému hotelu.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Okrem dvoch nie veľmi milých grékyň v bare pri detskom bazéne, naozaj ochotný personál. Upratovanie na úrovni každý deň. Výmena prádla a uterákov podľa potreby, minimálne však každý tretí deň. V reštaurácii hneď odpratávali taniere a poháre zo stola. Po každom menili obrusy.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Akurát mi chýbal český alebo slovenský animátor pre deti. Aj animačný tím sa nepretrhol, aj keď mi tak animácie nechýbali.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Naozaj vynikajúca. Bolo si z čoho vybrať. Veľmi rozmanitá. Nie som na sladké, ale koláče boli naozaj úžasné. Viem, že akurát niekomu chýbali jedlá z plodov mora a rôznych chuťoviek z rýb, ale nám tie ryby, ktoré boli chutili. Jedlo sa stále dopľňalo, takže ste mohli prísť kedykoľvek.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž, ktorá bola určená pre hotel bola čistá more krásne, ale pre nás prehustená. Mi sme radšej keďže máme ešte menšie detičky chodievali napravo, bola tam väčšia voľnosť a dalo sa tam ľahnúť aj na mimo lehátok. Pláž dlhá , veľa ľudí sa po nej prechádzalo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:východ
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela