02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Prijemna dovolenka ~ Recenzia hotela Cactus Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Prijemna dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Velmi prijemna dovolenka
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Keďže sme boli prvý krát na Kréte najprv sme si myslel ze je to veľmi rušné miesto ale po návšteve malie som zistil ze tam je skutočne začína nočný život. Plno hulakajucich Angličanov a pod. Stalida je veľmi pokojne miesto pre rodiny z deťmi
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je situovany v pokojnejsej oblasti, je to celkom rozsiahly komplex budov. Izba bola velka priestranna a cista. Personal je kapitola sama o sebe - ale v dobrom. Milý príjemný, nápomocný, stále úsmev na tvári. zorganizovany
Služby:
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Grécke jedlo je naozaj skvele a v hoteli boli naozaj skvelo pripravené - jahňacie, teľacie, ryby. Ja osobne by som uprednostnil ešte viacej rýb - však sme pri mori. Raňajkam by som vytkol malo ovocia.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
stačí prejsť cez úzku cestu a ste na pláži. neviem posúdiť ako je to inde na Kréte ale lehátka boli spoplatnené 6 eur za set/deň. Pláž je dosť preplnena(ci už lehatkami alebo turistami) ale miesto vám beach boy-ovia zaručene nájdu. Vstup do mora je naozaj veľmi pozvoľný. V mori sa sem tam vyskytne nejaký ten kameň ale v porovnaní s inými plazami je to veľmi dobre. Takmer na plazy(20m) je bar v ktorom ponúkajú allinclusive drinky nejaký to občerstvenie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Michal
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela