02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Sitia Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Súhlasím so všetkým vyššie uvedeným za rok 2011. Ultra all inclusive sa nekonalo.. V katalógu nafotená úplne iná pláž.. Tento hotel nemá vlastnú pláž len svoje lehátka a slnečníky na kúsku niečoho čo sa nedá nazvať plážou.. a ten neporiadok a smrad..
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ak Ste na \\\"pláži\\\" žiadny bufet všetko riešite pri hoteli..ak sa Vám chce veľmi veľa prechádzať..inak voda vo vľaši so sebou.. Nad \\\"plážou\\\" z jednej strany nad Vami cesta s križovatkou kde všetky autá spomalia, zastavia a trúbia..od domeišavčov s betónom cez autobusy až po mopedy.. z druhej strany splaškový odtok..
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pekné, hoci záleží na ktorú stranu máte izbu.. kôli ceste alebo hluku z disco Chladničku nedopĺňali ale myslím že na požiadanie by to urobili,uteráky menili denne, upratovali denne
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Starší personál pri bare sa robí že Vás nevidí, prípadne že Vám nerozumie.. Na miesto kávy voda.. Mladšie dievčatá ak mali službu v bare snažili sa celkom vyhovieť..s tým čo mali.. V jedálni stíhali odnášať použitý riad aj chystať nové miesta. Občas chýbal príbor ale vždy tam bolo dostatok personálu ktorý to hneď napravil
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Chválim všetky animátorky, naozaj neviem ako to stíhali, ale venovali sa deťom aj dospelým, tak ako som to ešte nikdy nikde nevidel. Ostatné športy ako surf a pod som videl prevádzkovať asi 1 KM od hotela. Pri hoteli možný tenis,volejball,football..a mnoho iného..vlastný amfiteáter kde každý večer animátorky robili program.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava - dalo sa vybrať aj keď zloženie jedál bolo občas zvláštne, bolo ho dostatok, aj ryby aj jahňacie,bravčové a hovädzie, ďalej cestoviny..prílohy a ovocie a veľa dobrých zákuskov O.K
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž nie je.. fakt.. foto na vyžiadanie pošlem alebo niekam zavesím..s tým čo hotel prezentuje ako vlastnú pláž si iba zbytočne kazí meno.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela