02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Grécka predstava o 5* hotely ~ Recenzia hotela Sitia Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Grécka predstava o 5* hotely
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
nastastie sme boli dobra partia, takze sme to nejak prezili, inak z estetickeho hladiska moja najhorsia dovolenka, az tak, ze neviem ci sa este do grecka vratim.... chce sa mi strasne plakat, ked si spomeniem, co som za tento hotel vygrcala penazi. za ne som mohla sedet v madarskom lipote cely jul pri bazene, krasnom a luxusnom (lebo aj v grecku som bola iba pri bazene)
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
zleee, cestujete ako do ameriky... tie skoro 3 h v autobuse boli strasne... prvy den aj druhy ste este dolamany. poloha v meste bola dobra, hotel je na skok od mesta - ale vyhoda toho nie je skoro ziadnna, kedze mesto mate prejdene za pol hodinu a nic tam nie je...- take priemerne mensie letovisko v chorvatsku
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
to bolo asi jedine, na co som sa nemohla stazovat, ked si teda odmyslim vyhlad na parkovisko, kde kazde rano hucali autobusy (aspon som nezaspala na ranajky) amfiteater a nejake vysusene kopce...
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
neochotny neusmiaty personal. strasne pomaly, nemoze sa mi stat aby som si v 5* hotely odnasala spinavy riad zo stola po predchadzajucich hostoch, sama hladala v priborniku príbor a ked ich poziadala o prestretie stola, tak mi zlozili 14 ks priboru doprostred stola, ze vyberte si, co chcete... nehovorim o tych nechutnych kockach, co cakali pri stole kedy im nieco podhodite. nikto ma tam za cely pobyt neobsluzil, keby som isla do 4* alebo 3*, tak nepoviem ani slovo ale dokelu za takmer 1000 EUR!!!!!!!! by sa pri bare na mna mohla aspon s ochotou usmiat a nie ze sa tam hlasim pol hodinu nez si ma konecne vsimne. prvoradí boli francuzi, s ktorymi sa fotili a koketovali... Ked sme mali okolo bazena uz asi 50 ks plastovych poharov a za cely den ich nik nezozbieral, tak sme si ich upratali samy a odniesli do baru, lebo sme nechceli mat bordel okolo seba.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
prijemny animatori, slovenka Simonka, velmi sikovna, decka si ju oblubili... stale sa tam nieco dialo, kazdy den sutaze, akurat co sme sa hodne nasmiali bolo ze sme si za 10 E kupili 5 ks tombolovych listkov (to bolo min.)a predali ich teda veeela a v tombole boli veci ako zasterka, 1x flasa vina, 4x koktail z baru (prvy krat som si vsimla ze vedia namiesat aj koktail), zlte tricko, biele tricko, cd-cko za 3 evra... - uplne fiasko
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
standard, nehíkali sme, ale nemozem zas povedat, ze by sme sa dobre nenajedli, dalo sa vybrat, i ked sa jedla dost casto opakovali. ovocie som cakala lepsie, melony boli velmi zle, kupim taky aj u nas v tescu, zelenina vyborna, co sa tyka vody to bolo otras... sice vam v bare naliali aj cistu vodu, ale ked ste si chceli zobrat na izbu, tak ste si museli na zaciatku pobytu kupit vodu vo flasi, do ktorej sme si potom kazdy den capovlai cerstvu vodu a nosili na izbu. mini bar bol uplne prazdny, marne sme cakali, ze ho niecim doplnia, ved by som si to aj zaplatila, ale ked sme prisli v noci na izbu (all incl. iba do 23h) a nemali sme kupenu vodu niekde z mesta tak sme mali byt smadny, alebo si ist kupit do baru ?!?!?!?!?!?
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
no tak a toto ma zabilo: z toho som mala depku dva dni,co som sa nevedela z toho pohladu spamatat. este aj do nazvu si daju, že "beach resort" - tak to bych vam dopriala vidiet: lehatka pamataly este mariu tereziu, spina, grafity, sirka tak 2-3 metre, ten uzasny pozvolny vstup do mora znamenal prebrobit sa kamienkami (odporucam do vody boty ako v chorvatsku), voda spinava, oproti pristav, vedla tiekla splaskova voda do mora... bola som tam 2x (raz ked sme s detmi stavali hrady z piesku a druhy krat, ked sme hrali volejbal). tod nas pobyt pri mori. tie fotky su strasne dobre nafotene na ich stranke, akurat to nepatri ich hotelu, vyfotena je plaz mestska par desiatok metrov dalej a plaz Vai, kt. je 30 km odtial. a co pisu o slnecnikoch lehatkach a osuskach zadarmo: osusky vam vymenia raz za 2 dni a nosite si ich vsade so sebou jak macka male, nehovorim, o tom, ze tie osusky si uz tiez pamataju nejedneho navstevnika, potrhane, vyblednute, slnecnik sem-tam, plaz neupravena, spinava, na stenach grafity, spracha az pomaly pri hotely, tiez nie zrovna vabna, ale na oprasenei od pisku stacilo, jednoducho mi to tam pripominalo pentagon v bratislavskej vrakuni.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela